TRONerp Logo

Vzdrževanje IT sistemov

Podjetja morajo biti vse bolj učinkovita in poiskati primernega partnerja za dejavnosti, ki jim ne prinašajo konkurenčne prednosti. Vzdrževanje informacijskega sistema je gotovo ena takih dejavnosti. V podjetjih je veliko delovnih mest, ki so vezana na delujočo informacijsko infrastrukturo in nenazadnje tudi na delujoč računalnik na pisalni mizi. Pa to ne pomeni, da mora imeti vsako podjetje vzdrževalca ali serviserja? Omejeni kadrovski viri lahko tako pripeljejo do neučinkovitega vzdrževanja informacijske infrastrukture v podjetju.

In komu zaupati vzdrževanje tako zahtevnih tehnologij,
kot so sodobni informacijski sistemi?

Odgovor je preprost: podjetju, ki ima na tem področju res dolgoletne izkušnje ter obvladuje celoten spekter informacijskih tehnologij in rešitev. Comtron ima tako dolgoletne kot tudi vseobsegajoče izkušnje na področju informacijskih tehnologij. Nenazadnje je smiselno izbrati podjetje, ki lahko ponudi gotovost in lahko v vsakem trenutku zagotovi rešitev ali nadomestno opremo.

Učinkovita strokovna tehnična podpora in vzdrževanje sta najpomembnejša segmenta vsakega dobrega ponudnika informacijskih rešitev, zato gre naše podjetje s strokovno usposobljenim kadrom ter bogatimi izkušnjami pri vzdrževanju opreme različnih proizvajalcev v korak s časom. Dokaz tega je hitra in učinkovita mreža po celotni Sloveniji, rezultat pa bogate izkušnje pri različnih poslovnih subjektih, kar nam zagotavlja učinkovitost ter predvsem fleksibilnost celovitega vzdrževanja vaše opreme. Naše storitve vključujejo redno garancijsko ter izven garancijsko vzdrževanje, servis in nadgradnje osebnih in prenosnih računalnikov, monitorjev, tiskalnikov ter ostale periferne opreme, z velikim poudarkom na vzdrževanju strežnikov, ter ostale kritične opreme ter celovitih računalniških omrežij.

V zavedanju, da delovni procesi ne dovoljujejo nepotrebne izgube časa zaradi okvar opreme nudimo svojim partnerjem možnost rednega vzdrževanja in servisiranja opreme v okviru sklenjene vzdrževalne pogodbe, s katero vam zagotavljamo:

  • vzdrževanje funkcionalnosti računalniške opreme v dogovorjenem odzivnem času,
  • nadomestno opremo za čas popravila,
  • preventivne mesečne preglede računalniške opreme,
  • cenejše servisne storitve ter ostale ugodnosti.

Ob vzdrževanju tudi zagotavljamo funkcionalno integracijo različnih informacijskih rešitvah ter skladno delovanje različnih aplikativnih platform.

Na lokaciji naročnika vzdržujemo in servisiramo strojno in programsko opremo kot so strežniki, diskovni sistemi, komunikacijski sistemi
(stikala, usmerjevalniki), osebni in prenosni računalnik, monitorji, tiskalniki in ostala računalniška oprema. Vzdržujemo tudi telefonske sisteme
proizvajalca Cisco, Panasonic in Asterisk.

Nemoteno delovanje in optimalna učinkovitost informacijske tehnologije

Redno posodabljanje programske in strojne opreme ter varnostne posodbitve

Nadzorovanje zmogljivosti ter spremljanje delovanja in reševanje morebitnih težav

Redno arhiviranje podatkov, izdelavo varnostnih kopij (po želji naročnika)

Preverjanje redundantnih sistemov za zagotavljanje razpoložljivosti (UPS…)

Svetovanje in načrtovanje razvoja infrastrukture

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Vzdrževalnih pogodb
0 +
Certificiranih strokovnjakov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo
Kako vam lahko pomagamo?


comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih sistemskih, komunikacijskih in drugih rešitev podjetja Comtron d.o.o.!