TRONerp Logo

Licenciranje programske opreme

Licence so pravna pogodba med imetnikom intelektualne lastnine in uporabnikom, ki določa pogoje uporabe, distribucije ali modifikacije programske opreme, vsebine ali drugih virov.

Nakup licenčne programske opreme ima več prednosti in se lahko izkaže za dobro izbiro za organizacije in posameznike.

Pravočasno podaljševanje licenc je ključno za zagotavljanje, da vaša programska oprema ostane zakonita in uporabna. Pravočasno podaljševanje licenc je potrebno, ker:

  • Če ne podaljšate licence pravočasno, tvegate, da bo vaša uporaba postala nezakonita, kar lahko privede do pravnih posledic.
  • Pravočasno podaljšanje licenc omogoča, da ostane vaša programska oprema v uporabi brez prekinitev. S tem se zagotovi nemoteno delovanje vaših procesov in storitev.
  • Podaljševanje licenc pogosto vključuje tudi posodobitve programske opreme, ki odpravljajo varnostne ranljivosti. S tem se zmanjša tveganje za napade in kršitve varnosti podatkov.
  • Nekatere licence vključujejo tudi pravico do tehnične podpore in vzdrževanja. Pravočasno podaljševanje omogoča, da še naprej koristite te storitve.
  • Pravilno načrtovanje in pravočasno podaljševanje licenc vam omogoča boljše finančno načrtovanje in obvladovanje stroškov, saj se izognete nepričakovanim izpadom in visokim stroškom obnove.

Microsoft

Microsoft je najbolj prepoznaven proizvajalec programske opreme na svetu

Nudi osnovno platformo za delo doma v obliki operacijskih sistemov Windows 11, Office paketov kot napredno platformo za uporabo v poslovnih okoljih kot so Windows Server 2022, SQL strežnik, Exchange poštni strežnik in še kopico naprednih orodij kot ACCESS, VISIO, Visual Studio, PROJECT, Microsoft Dynamics…

Poznamo več načinov licenciranja od OEM, DSP, količinskega licenciranja (OLP), najemni model (OVS ali EA za večje uporabnike). Trenutno zelo aktualni so tudi paketi O365, ter strežniška platforma Microsoft AZURE, ki nudijo tudi mesečni najem določenega nabora programske opreme, kar zagotavlja finančno neodvisnost, nižje stroške investicij in obračun glede na dejansko mesečno porabo.

V podjetju Comtron Vam nudimo tudi možnost internega SAM pregleda (Software Asset Management), kar pomeni pregled trenutnega stanja ustreznosti licenčne pokritosti, svetovanje glede na različne načine licenciranja ter možnost nakupa vseh vrst licenc za zadostitev licenčnih pogojev proizvajalca.

Adobe

Adobe spreminja svet z digitalnimi izkušnjami!

Njihove ustvarjalne, tržne in dokumentacijske rešitve omogočajo vsem, od mladih umetnikov do globalnih družb, da digitalne projekte uresničujejo in posredujejo pravi osebi ob pravem času za najboljše rezultate.

Kot ADOBE partner nudimo možnost najema in nakupa različnih vrst licenc, tako za podjetja, kot za šolske ustanove in posameznike iz širokega nabora Adobe rešitev.

ESET

ESET licence

ESET ponuja različne vrste licenc za svoje varnostne rešitve, ki vključujejo antivirusno zaščito, požarne zidove in druge varnostne funkcije. Licenčni modeli ESET omogočajo prilagodljivo izbiro glede na potrebe posameznika ali organizacije, vključno z letnimi naročninami, večletnimi licencami in različnimi platformami. S svojimi licencami ESET omogoča uporabnikom varnost na spletu in zaščito pred številnimi spletnimi grožnjami.

Corel

Corel licence

Corel je priznano podjetje za razvoj programske opreme, znano po svojih ustvarjalnih rešitvah, kot so CorelDRAW, Corel Painter in Corel VideoStudio, ki omogočajo oblikovanje grafike, ilustracij in videov na profesionalni ravni. Njihovi izdelki so uporabnikom prijazni, z bogatimi funkcionalnostmi ter omogočajo izrazito in inovativno oblikovanje v različnih kreativnih panogah.

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Vzdrževalnih pogodb
0 +
Certificiranih strokovnjakov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo
Kako vam lahko pomagamo?


comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih sistemskih, komunikacijskih in drugih rešitev podjetja Comtron d.o.o.!