Oblačne rešitve

Vzpostavitev lastne IT infrastrukture, predstavlja za podjetje ogromno začetno investicijo, kateri se pozneje pridružijo še stroški vzdrževanja. Večina podjetij ne more zagotavljati enakega nivoja varnostni in zanesljivosti IT infrastrukture, kot jo lahko specializiran ponudnik, zato je najem prostora in strežnikov v certificiranem podatkovnem centru smotrna odločitev iz več vidikov (ekonomskega, varnostnega,…).

In komu zaupati vzdrževanje tako zahtevnih tehnologij, kot so sodobni informacijski sistemi?

Odgovor je preprost: podjetju, ki ima na tem področju res dolgoletne izkušnje ter obvladuje celoten spekter informacijskih tehnologij in rešitev. Comtron d.o.o. ima tako dolgoletne kot tudi vseobsegajoče izkušnje na področju informacijskih tehnologij. Nenazadnje je smiselno izbrati podjetje, ki lahko ponudi gotovost in lahko v vsakem trenutku zagotovi rešitev ali nadomestno opremo.

Glavne prednosti oblačnih rešitev

Comtron site & disaster recovery

Comtron Site Recovery je storitev, ki je zasnovana za zagotavljanje kontinuitete poslovanja in obnovitve ob nesrečah za organizacije. Organizacijam omogoča varno replikacijo njihovih fizičnih, virtualnih in aplikacijskih sistemov za obnovitev v primeru izpada, nesreče ali katastrofe. Ključne značilnosti storitve Comtron Site Recovery vključujejo:

  • Replikacija podatkov: Storitev omogoča kontinuirano replikacijo podatkov in sistemov iz lokalnih okolij v Comtron Site Recovery ali drugo oddaljeno lokacijo v realnem času. To zagotavlja, da so podatki varno shranjeni na varnem mestu, kar olajša njihovo obnovitev v primeru izpada.
  • Hitra obnovitev: V primeru izpada ali nesreče organizacija lahko hitro znova vzpostavi svoje sisteme in aplikacije iz replikiranih podatkov v Comtron Site Recovery. To zmanjšuje čas, ki ga potrebujejo za obnovitev operativnosti.
  • Načrti za obnovitev: Storitev Comtron Site Recovery omogoča organizacijam, da načrtujejo in preizkušajo svoje postopke obnovitve. To je ključno za zagotavljanje, da so pripravljeni na morebitne izpade.
  • Podpora za različne platforme: Storitev podpira različne operacijske sisteme, virtualizacijske platforme (kot so VMware, Hyper-V itd.) in fizične strežnike, kar omogoča široko združljivost.
  • Skladnost in varnost: Comtron Site Recovery omogoča varno shranjevanje in obnavljanje podatkov, hkrati pa sledi smernicam za skladnost in upošteva varnostne ukrepe.

Comtron Site Recovery je zelo uporabna storitev za organizacije, ki želijo zagotoviti kontinuiteto poslovanja in zmanjšati tveganje izpadov in nesreč. Omogoča jim načrtovanje in uresničevanje obnovitvenih načrtov ter zagotavlja, da so njihovi sistemi in podatki vedno na voljo.

Comtron Site Recovery se izvaja v podatkovnem centru Pošte Slovenije.

Osnovne značilnosti podatkovnega centra

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Vzdrževalnih pogodb
0 +
Certificiranih strokovnjakov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

comtron logo
Kako vam lahko pomagamo?
[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]
comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih sistemskih, komunikacijskih in drugih rešitev podjetja Comtron d.o.o.!

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]