TRONerp Logo

Požarni zid

Požarni zid (Firewall) je varnostna zaščita omrežja, ki nadzoruje in filtrira promet med zunanjim WAN in notranjim LAN omrežjem, s čimer preprečuje nepooblaščen dostop in zmanjšuje tveganje za varnostne incidente.

Požarni zid (firewall) je ključni element varnostne infrastrukture informacijske tehnologije, ki pomaga zaščititi računalniška omrežja pred nepooblaščenimi dostopi, zlonamerno programsko opremo in drugimi spletnimi grožnjami.

Prednosti požarnega zidu vključujejo:

  • Preprečevanje nepooblaščenih dostopov
  • Zmanjšanje tveganja za vdor
  • Nadzor prometa
  • Zaščita pred zlonamerno programsko opremo
  • Filtriranje vsebine
  • Upravljanje varnostnih pravil
  • Nadgradnja varnosti omrežja
  • Varovanje občutljivih podatkov
  • Skladnost z zakonodajo
  • Boljša celovitost omrežja
xdr-resitve-comtron
sonicwall1

SonicWall

SonicWall je priljubljena izbira za vse, ki potrebujejo
zanesljivo varnostno rešitev za svoja omrežja.

SonicWall ponuja napredne požarne pregrade, ter druge rešitve ki zagotavljajo zanesljivo in celovito zaščito omrežij pred številnimi spletnimi grožnjami in napadi. Njihove rešitve vključujejo globok pregled prometa (DPI), VPN, IDS/IPS, kontrolo aplikacij in antimalware tehnologije, ki varujejo poslovne podatke in omogočajo varno poslovanje. SonicWall omogoča enostavno upravljanje varnostnih politik in preprosto integracijo v omrežne okolje, kar organizacijam omogoča učinkovito zaščito pred digitalnimi nevarnostmi.

cisco-ise

Cisco ISE

Cisco ISE je ključna rešitev za organizacije, ki želijo izboljšati varnost
in nadzor v svojem omrežju ter zagotoviti skladnost z varnostnimi smernicami

Cisco Identity Services Engine (ISE) je napredna platforma za upravljanje dostopa in avtentikacijo v omrežju, ki omogoča centralizirano upravljanje varnosti in nadzor nad dostopom do omrežnih virov. ISE združuje funkcije za upravljanje, avtentikacijo, pooblastila in revizijo v enotnem okolju, s čimer organizacijam omogoča vzpostavitev varnega, učinkovitega in skladnega omrežnega okolja.

Platforma Cisco ISE omogoča identifikacijo in upravljanje uporabnikov, naprav in aplikacij v omrežju ter zagotavlja dinamično upravljanje politik dostopa. To pomeni, da se uporabnikom in napravam dodeljujejo pravice glede na njihovo identiteto, vlogo in kontekst, kar prispeva k učinkovitemu upravljanju varnosti omrežja.

Poleg tega Cisco ISE zagotavlja integracijo z drugimi varnostnimi orodji in rešitvami, kot so požarne pregrade, sistemi za preprečevanje vdorov in revidiranje, kar omogoča bolj celovito zaščito omrežja. Sistem ISE je zasnovan tako, da podpira standardne protokole in omogoča avtentikacijo na različne načine, vključno z uporabo certifikatov, uporabniških imen in gesel ter drugih identitet.

fortinet

FortiGate

Prilagodljivost, preprosto upravljanje in integracija z drugimi varnostnimi rešitvami
naredijo FortiGate privlačno izbiro za organizacije vseh velikosti

Fortinetova serija požarnih pregrad FortiGate je napredna in celovita varnostna rešitev, ki zagotavlja zaščito omrežij pred napadi, zlonamerno kodo in grožnjami. Značilna je visoka učinkovitost in zmožnost globokih pregledov prometa ter upravljanje varnostnih politik na enem mestu. FortiGate ponuja široko paleto varnostnih funkcij, vključno z VPN, IDS/IPS, antimalware in kontrolo aplikacij.

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Vzdrževalnih pogodb
0 +
Certificiranih strokovnjakov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

comtron logo
Kako vam lahko pomagamo?
[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]
comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih sistemskih, komunikacijskih in drugih rešitev podjetja Comtron d.o.o.!

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]