TRONerp Logo

POS oprema

Posvetite se izkušnjam, prilagodite se potrebam, vedno smo tu za vas.

POS (Point of Sale) sistemi in avtomatska identifikacija predstavljajo ključne tehnologije in rešitve za podjetja in organizacije v današnjem digitalnem poslovnem okolju.

POS Sistemi: POS sistemi so programske in strojne rešitve, namenjene upravljanju prodaje in transakcij na mestih, kjer se izdelki ali storitve prodajajo končnim strankam, kot so trgovine, restavracije, bari in podobni poslovni prostori. Ti sistemi omogočajo hitro in natančno beleženje prodaje, upravljanje zalog, spremljanje plačil ter ponujajo različne funkcionalnosti, kot so tudi poročanje o prodaji in analitika. POS sistemi prispevajo k večji učinkovitosti, boljši storitvi za stranke in optimizaciji poslovanja.

Avtomatska Identifikacija: Avtomatska identifikacija se nanaša na tehnologije in sisteme, ki omogočajo samodejno prepoznavanje in sledenje izdelkom, opremi ali drugim predmetom v poslovnem okolju. Najpogosteje uporabljeni načini avtomatske identifikacije vključujejo črtne kode, RFID (Radio-Frequency Identification), čitalnike črtne kode, biometrijo in še več. To omogoča podjetjem, da sledijo gibanju in statusu svojih sredstev, izboljšajo sledljivost, zmanjšajo napake in povečajo učinkovitost v različnih panogah, vključno z logistiko, proizvodnjo, trgovino in zdravstvom.

POS sistemi in avtomatska identifikacija igrajo ključno vlogo pri optimizaciji poslovnih procesov, izboljšanju storitev za stranke ter omogočanju boljšega upravljanja in nadzora nad poslovanjem. Tehnologiji sta nepogrešljivi za podjetja, ki želijo ostati konkurenčna in prilagodljiva v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju.

POS oprema, ki se uporablja v številnih podjetjih, je ključnega pomena za učinkovito in zanesljivo poslovanje. POS, kar pomeni “Point of Sale” ali točka prodaje, je tehnologija, ki omogoča sprejem plačil od strank in hkrati beleži vse potrebne transakcije.

Ena od najbolj uporabljenih komponent POS opreme je POS terminal. Ta naprava je osrednji del sistema in omogoča strankam, da varno plačajo za izdelke ali storitve. Z njeno pomočjo se izvaja integriran proces, ki zajema čitalce črtne kode in tiskanje računov. To omogoča enostavno sledenje prodaji in inventarju, kar je izredno pomembno za nadzor nad poslovanjem.

Poleg tega POS oprema omogoča podjetjem, da sprejemajo različne načine plačila, kot so gotovina, kreditne kartice, mobilne denarnice in še več. S tem strankam zagotavlja udobje in prilagodljivost pri plačevanju, kar povečuje zadovoljstvo strank in izboljšuje poslovne možnosti.

Vendar pa POS oprema ni pomembna le za sprejemanje plačil. Prav tako omogoča boljšo upravljanje zalog, sledenje prodaji, analizo poslovanja in zagotavlja natančne finančne podatke. S tem podjetjem pomaga bolje razumeti svoje stranke in optimizirati svoje poslovanje za večjo učinkovitost.

tsc
datalogic
denso
honeywell
shuttle
fec
zebra
bixolon
ocom
star
elo
epson
tiskalniki-etiket1

TSC tiskalniki etiket

TSC tiskalniki etiket slovijo po svoji močni, zanesljivi konstrukciji, izjemni vzdržljivosti in enostavni uporabi ter so že v osnovi podprti s kar dvoletno garancijo – prednosti, ki navdušujejo mnoge zadovoljne stranke po celem svetu.

TRONpos-GASTRO-REST-1024x585

POS tiskalniki

Zmogljivi tiskalniki za vsestransko uporabo.

prikazovalniki-za-kupce

Prikazovalniki za kupce

Z USB ali RS232 vmesnikom, od klasičnih 2×20 zaslonov pa vse do 7« zaslonov.

citalci-crtne-kode

Čitalci črtne kode

Nudimo vam vse tipe skenerjev črtne kode, kot so ročni, brezžični, fiksni. Izbirate lahko med 1D ali 2D tehnologijo odčitavanja črtne kode.

all-in-one-sistemi

All in one sistemi

All In One blagajniški sistem na dotik je idealna rešitev za učinkovito blagajniško mesto.

predali-za-denar

Predali za denar

Da bo vaš denar na varnem!

potrosni-material

Potrošni material

Termo rolice, etikete, riboni, baterije, tiskalne glave, valjčki ...

rocni-terminali

Ročni terminali

Prenosni ročni terminali so nepogrešljiva oprema vsakega skladišča, trgovine, proizvodnega okolja oziroma celotne logistične verige.

monitorji-in-pc-sistemi

Monitorji in PC sistemi

Povečajte produktivnost s kakovostnimi zasloni na dotik.

Sortirke-in-testerji-denarja

Sortirke in testerji denarja

Nudimo vam vse od majhnega pisala do večjih sistemov za preverjanje pristnosti (tehnologije UV, IR, MG).

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Vzdrževalnih pogodb
0 +
Certificiranih strokovnjakov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo
Kako vam lahko pomagamo?


comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih sistemskih, komunikacijskih in drugih rešitev podjetja Comtron d.o.o.!