TRONerp Logo

XDR rešitve

Celovite varnostne rešitve

XDR rešitev je rešitev za zaščito pred kibernetskimi napadi, ki učinkovito ščitijo vašo celotno IT infrastrukturo.Sistem učinkovito zaznava, analizira, predvideva, razkriva in se odzove na napredne grožnje.

Celovita zaščita vaše IT infrastrukture z XDR rešitvami

V svetu, kjer kibernetski napadi postajajo vse pogostejši in kompleksnejši, je nujno, da poskrbimo za celovito zaščito naše IT infrastrukture. XDR rešitve predstavljajo eno izmed najučinkovitejših metod za zaščito pred različnimi vrstami kibernetskih napadov.

XDR (Extended Detection and Response) rešitve so zasnovane tako, da učinkovito zaznavajo, analizirajo, predvidevajo, razkrivajo in se odzovejo na različne vrste kibernetskih groženj. Te rešitve kombinirajo podatke z različnih virov in naprav, ki so del vaše IT infrastrukture, ter jih analizirajo v realnem času.

XDR rešitve so celovita rešitev za zaščito pred kibernetskimi napadi, ki učinkovito ščitijo vašo celotno IT infrastrukturo. Z možnostjo hitre detekcije in odziva, celovite analize ter enostavnega upravljanja predstavljajo eno izmed najbolj učinkovitih načinov za zagotavljanje varnosti v sodobnem digitalnem okolju.

Glavne prednosti XDR rešitev

24/7/365

Učinkovita podpora in varovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.

Zaščita pred virusi

Avtomatski odziv v primeru napada. Zaščita pred vsemi vrstami kripto virusov, trojanskimi virusi, adware ...

Enostavna integracija

Integracija in namestitev sta hitra in enostavna. Največ koristi prinaša malim in srednjim podjetjem.

Varnostno operativni center

Najpomembnejša prednost XDR rešitev je varnostno operativni center, ki deluje 24/7 in zagotavlja stalno iskanje groženj in zagotavlja takojšnji odziv na napad.

Celovit vpogled

Celoten vpogled v IKT-infrastrukturo in celostno zaščito sistema ter nadzor nad varnostnim stanjem IT opreme na enem mestu.

Napredna analitika in umetna inteligenca

XDR uporablja kompleksne algoritme in AI za analizo velikih količin podatkov, kar omogoča zaznavo in oceno tveganj ter prepoznavanje nepravilnosti.

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Vzdrževalnih pogodb
0 +
Certificiranih strokovnjakov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo
Kako vam lahko pomagamo?


comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih sistemskih, komunikacijskih in drugih rešitev podjetja Comtron d.o.o.!