TRONerp Logo

Strežniki in diskovna polja

Zahteve po zmogljivosti v povprečju na leto zrastejo za 40 odstotkov. To povečanje zahtev po zmogljivosti in podatkovnih poizvedbah je neizogibno. Podjetja morajo shranjevati podatke in dostopati do njih, da bi ostala konkurenčna, hkrati pa morajo izpolnjevati notranja pravila in zakonske predpise.

Strežniki so računalniške naprave ali programske rešitve, ki zagotavljajo storitve in vsebine drugim napravam ali uporabnikom v omrežju. Njihova vloga je obdelovanje zahtev, shranjevanje podatkov, in izvajanje različnih nalog v omrežnih okoljih.

Diskovna polja (RAID) so skupki trdih diskov, ki delujejo skupaj za izboljšanje učinkovitosti in zanesljivosti shranjevanja podatkov. Uporabljajo se za varnostno kopiranje, povečanje hitrosti prenosa podatkov in preprečevanje izgube podatkov v primeru okvare enega ali več diskov.

Skupaj s strežniki se diskovna polja uporabljajo za shranjevanje in upravljanje podatkov ter zagotavljajo boljšo razpoložljivost in zmogljivost za uporabnike in aplikacije v omrežju.

Naši zaposleni so visoko kvalificirani strokovnjaki z več letnimi izkušnjami in ustreznimi certifikati s strani proizvajalcev strežniških sistemov in programske opreme.

Kot zanesljiv partner vam nudimo:

Strežniki

Spremenite svoj IT v konkurenčno prednost!

Naša ponudba strežnikov vsebuje razširljive tower strežnike, vsestranske rack strežnike ter kompaktne in razširljive blade strežnike. Strežniki iz naše ponudbe pokrijejo vse potrebe vašega podjetja, naj bodo to virtualni strežniki, datotečni strežniki, poštni strežniki, terminalski strežniki, Web ali FTP strežniki.

Kakovost, široka paleta inovacij, visoka učinkovitosti, minimalni operativni stroški, kompleksnost, skalabilnost in večja okretnost v vsakodnevnem poslovanju spremeni vaš IT v poslovno prednost. Naše 25 letne izkušnje v več sto uspešno izvedenih projektih za postavitev in virtualizacijo strežnikov, ter neprecenljive izkušnje izvajalcev neposredno vplivajo na razvoj strežnikov, rešitev in izvedbo storitev.

Razumevanje delovanja strežnikov in diskovnih polj je ključnega pomena za vsako organizacijo, saj omogoča načrtovanje, vzdrževanje in nadgradnjo informacijske infrastrukture v skladu z zahtevami organizacije in tehnološkim napredkom.

Blagovne znamke v naši ponudbi:

Strežniški sistemi v naši ponudbi vam zagotavljajo:

Nadgradljivost

ponujeni strežniški sistemi bodo rasli z vami, z vašimi zahtevami po procesorski moči, delovnem pomnilniku in diskovnimi kapacitetami

Zmogljivost

vgrajene najnovejše tehnologije, najnovejši x86 Xenon procesorji, super hiter DDR4 delovni pomnilnik nadgradljiv tudi do 6TB, 12Gbit/s SAS/SATA krmilniki za vse vrste diskovnih pogonov SATA, SAS in SSD, …

Zanesljivost

redundantno napajanje, programska oprema za nadzor strežnika, hiter odzivni čas in čas popravila v primeru okvare, …

Diskovna polja

Shranjevanje podatkov je zelo drago, pridobivanje vrednosti iz podatkov pa vedno težje.

Za doseganje svojih ciljev morate imeti učinkovitejšo podatkovno infrastrukturo, ki bo zaposlene razbremenila upravljanja pomnilniških funkcij nizke vrednosti in jim omogočila, da se bodo lahko osredotočili na uporabo podatkov, s katerimi bo vaše podjetje konkurenčnejše. V današnjem času sta kompleksnost sistemov in hiter porast količine podatkov velik izziv na področju upravljanja diskovnih sistemov.

V podjetju Comtron imamo bogate izkušnje z načrtovanjem, dimenzioniranjem, implementiranjem in vzdrževanjem diskovnih sistemov, zato nam zaupajo tudi najzahtevnejše stranke.

Blagovne znamke v naši ponudbi:

Sodobni diskovni sistemi omogočajo:

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Vzdrževalnih pogodb
0 +
Certificiranih strokovnjakov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo
Kako vam lahko pomagamo?


comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih sistemskih, komunikacijskih in drugih rešitev podjetja Comtron d.o.o.!