comtron logo
Naše rešitve

Ključne prednosti ERP sistema

ERP sistem vam zagotavlja zanesljiv poslovno informacijski sistem. Njegova največja prednost je individualna prilagodljivost

Nadzor nad projekti na enem mestu

Zakaj izbrati ERP sistem TRONInterCenter?

ERP sistem se ponaša z vrsto prednostmi, med katerimi zagotovo prednjači nadzor. Zagotavlja vam učinkovito spremljanje najpomembnejših procesov poslovanja ter nadziranje nad projekti na enem samem mestu.

Prav tako vam ERP sistem omogoča sledenje oziroma upravljanje odnosov s potencialnimi strankami ter preoblikovanja v priložnosti. ERP sistem je skladen sistem, saj vam nudi popolno spremljavo prav vseh računovodskih tokov podjetja in poslovanje, ki je povsem v skladu z zakonodajo in vsemi računovodskimi standardi.

ERP sistem omogoča optimizacijo oziroma optimalni nabavni proces, nadzor nad zalogami ter urejenost skladišča. To pomeni tudi izdelavo vseh vrst nabavnih dokumentov in tudi samodejno generiranje naročil dobaviteljem.

Ena od prednosti ERP sistema so tudi bonitetne informacije, ki se navezujejo na poslovne partnerje, pregledne evidence o obveznostih in terjatvah, ter samodejno obveščanje kupcev oziroma strank o zapadlih obveznostih.

Zlasti pa je ERP sistem med uporabniki priljubljen zaradi svoje izjemne enostavnosti. Z njegovo pomočjo lahko na preprost način vodite servisne aktivnosti, in sicer s popolnim obvladovanjem servisnih dogodkov. Prav tako lahko tudi na enostaven način spremljate proizvodne procese z optimizacijo vseh potrebnih zalog.

Najpomembneje pri uporabi ERP sistema pa je zagotovo to, da lahko vsem spremembah zlahka sledite in se jim tudi popolnoma prilagajate. ERP sistem vam bo tako omogočil odlično preglednost vašega poslovanja, posledično pa tudi zelo povečal učinkovitost in to na prav vseh temeljnih poslovnih procesih znotraj vašega podjetja.

Pri podjetju Comtron poskrbimo, da je uvedba ERP sistema enostavna in hitra. Naš produkt TRONerp odlikujejo prilagodljivost, inovativnost, odzivnost in zanesljivost. Z našim širokim znanjem in izkušenim kadrom poskrbimo, da ERP sistem za vas in vaše podjetje predstavlja nizke stroške uvedbe in vzdrževanja.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
TRONerp Logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih programske opreme Comtron d.o.o.!

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]