comtron logo
Naše rešitve

Zgodba zadovoljnega partnerja

Zgodba zadovoljnega partnerja

S TRONpos blagajno je vse enostavno

Po nekaj letih samostojne podjetniške poti, in po letu in pol novih izzivov, sem v lanskem letu začela razmišljati, kako prihraniti čas. Pisanje računov v Wordu in v knjigi vezanih računov mi je vzelo ogromno časa, velikokrat tudi potrpljenja, na koncu pa sem se še zatipkala, zmotila ali ponesreči izbrisala že napisan račun.

Zato sem začela z brskanjem po spletu o možnosti ugodne davčne blagajne. Našla sem nekaj zastonj oblik, si tudi prenesla, in poskusila, a obupala, nato sem slučajno med zadetki našla TRONpos.si stran. Poslala sem povpraševanje in hitro dobila povratni klic. Po klepetu za kaj potrebujem blagajno, koliko računov mesečno izdam, so mi pripravili ponudbo. Zame kot malo podjetnico, s polovičnim delovnim časom je bil finančni zalogaj velik, a ne samo prepričljivost, tudi oseben pristop, razumevanje, me je prepričalo.

Začela sem s TRONpos ANDROID. Vem, da ni bilo ne malo dela za ekipo, a zdelo se mi je, da je bilo tako hitro in enostavno. Komaj sem čakala obisk ekipe na domu, da mi je razložila delovanje blagajne in potem akcija. Še ne po enem tednu sem bila še kako vesela, da sem se odločila za njih. Nič več dolgega pisanja računov, vse je postalo tako enostavno in hitro. Če tudi sem hitela s pakiranjem izdelkov, sem še hitro natisnila račun in ujela poštarja za oddajo paketov.

Redno sem spremljala delovanje ekipe tudi na družabnih omrežjih in v začetku leta zadela nagrado za sejem v Ljubljani. Na sejmu sem spoznala še druge možnosti blagajne in možnost spletne trgovine … Čeprav trdno prepričana, da v letu 2020 ne delam dodatnih stroškov, me je predstavitev ekipe prepričala. Iz TRONpos ANDROID blagajne, katero uporabljam za sejme, sem prešla na TRONpos RETAIL blagajno – Windows in se podala v nekaj novega. Ekipa mi pripravlja spletno trgovino, katera bo povezana z blagajno. Komaj čakam, da spletna trgovina zaživi, pred tem pa gre en velik hvala celotni ekipi – podpori za pomoč pri vsakem vprašanju, ekipi, ki posluša moje muhe pri postavljanju spletne trgovine, vodji celotne ekipe.

To je ekipa, ki te ne prepriča samo z izdelkom, uporabnostjo, to je ekipa, ki diha s teboj in je pripravljena odgovoriti na vsako vprašanje, v zavedanju, da nam želijo dobro in čim boljše poslovanje. Hvala.

Zakaj TRONpos blagajna?

  • ker je enostavna uporaba in ker mi je olajšala delo za 100 %
  • ker prihraniš čas
  • ker ima vse na enem mestu in samo s klikom prideš do želenega
  • ker je povezana s spletno trgovino
  • ker ima natančen pregled za delo nazaj, ker vidim hitro in enostavno kateri izdelki so najbolj prodajani

Mojca Buh, MMWOOD

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
TRONpos Logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o TRONpos novostih!

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]