comtron logo
Naše rešitve

Spremljanje poslovanja TRON Analytics

Mobilne analize prilagojene uporabniku

Ste kot lastnik podjetja kdaj pomislili, da bi spremljali poslovanje restavracije, trgovine ali lokala kje drugje, kot pa samo iz pisarniškega stolčka? Aplikacija TRONpos mobilne analize, ki smo jo razvili, Vam omogoča, da spremljate vaše poslovanje, zaposlene, finančno stanje in druge statistične podatke podjetja od kjerkoli in kadarkoli. Prednost aplikacije TRONpos mobilne analize je, da je prilagojena za uporabnike vseh operacijskih sistemov.

Spremljajte poslovanje podjetja kadarkoli in kjerkoli

Ključne prednosti TRONpos mobilnih analiz

Kjerkoli in kadarkoli

TRONpos mobilne analize so vam na voljo kjerkoli in kadarkoli. Imejte nadzor nad vašim podjetjem in zaposlenimi tudi v času vaše odsotnosti! Delujejo kjerkoli po svetu, na katerikoli napravi. Naj odvisnost od poročil zaposlenih postanejo preteklost, zagotovite si pregled poslovanja v realnem času!

Enostavnost

Aplikacija TRONpos mobilne analize je izjemno enostavna za uporabo in interaktivna, zato dodatna izobraževanja niso potrebna.

Mobilnost

Mobilne analize delujejo na računalniku, tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu, neodvisno od operacijskega sistema. Do aplikacije lahko dostopa iz katerekoli naprave, ki jo uporabljate.

Popoln nadzor

Ste kot lastnik podjetja kdaj pomislili, da bi spremljali poslovanje vašega podjetja kje drugje, kot pa samo iz pisarniškega stolčka? Aplikacija Mobilne analize, ki smo jo razvili v Comtron-u vam omogoča, da spremljate vaše poslovanje, zaposlene, finančno stanje in druge statistične podatke podjetja od kjerkoli in kadarkoli.

Poslovne rešitve za sodobna podjetja

V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

Zadovoljnih kupcev
0 +
Aktivnih naročnikov
0 +
Zaposlenih
0 +
Let izkušenj
0 +

Zakaj izbrati nas

Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

Podpora in pomoč

Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

Izkušeni strokovnjaki

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

Celovite rešitve

Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

Oseben pristop

Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

Prodaja

Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam po elektronski pošti vsak dan
od PON-PET 08:00-16:00

Podpora

Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam po elektronski pošti vsak dan
od PON-PET 08:00-16:00

Obiščite nas

Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam na sedežu podjetja vsak dan od
PON-PET 08:00-16:00

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
TRONerp Logo
Kako vam lahko pomagamo?


TRONerp Logo
Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam po elektronski pošti vsak dan od PON-PET 08:00-16:00


TRONerp Logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih programske opreme Comtron d.o.o.!