TRONerp Logo
Naše rešitve

Sejem MOS 2018 je v polnem teku!

Sejem MOS 2018 je v polnem teku!

V tem tednu poteka tradicionalni, že 51. Mednarodni obrtniški sejem, najbolj poznan pod kratico MOS. Tudi mi se držimo tradicije, saj na njem sodelujemo že vrsto let zapored.

Letos si nas lahko ogledate na kar dveh lokacijah!

Pred vhodom v dvorano L si lahko ogledate naša električna kolesa, ki jih predstavlja kolektiv našega novega oddelka Econo. Kolesa smo izdelali sami, tako da vam lahko jamčimo za njihovo kvaliteto. Naši zaposleni vam bodo kolesa z veseljem pokazali in vam o njih nudili več informacij. Več o Econo kolesih  in na splošno o električni nadgradnji koles si lahko preberete na: https://econo.eu/resitve/elektricna-predelava-koles

V dvorani K, na prostoru 16 si lahko ogledate naše davčne blagajne TRONpos. Sodelujete lahko tudi v zabavni nagradni igri z računi ter si priigrate zelo lepe nagrade. Na prostoru lahko preizkusite tudi različne tipe naših blagajn ter si tako lažje ustvarite mnenje, kakšno bi potrebovali za vaše poslovanje. Več informacij o davčnih blagajnah TRONpos si lahko preberete tukaj. Poizkusili boste tudi lahko tudi različne kulinarične dobrote: piva iz pivovarne Omnivar Brewery, vina iz vinoteke Vino Greif ter kokice iz uspešnega start up podjetja Kokica.

Obiščite nas, zelo bomo veseli vašega obiska!

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na naše brezplačne E-novice in bodite na tekočem z najnovejšimi trendi v svetu digitalizacije, programske, strojne opreme, …