comtron logo
Naše rešitve

[WEBINAR] Kako prihraniti do 50 % časa pri izvedbi letošnje inventure

Naj vam iskanje blaga po skladišču ne povzroča sivih las!

Inventura – beseda, ki mnogim podjetjem prinaša občutek neprijetnosti. Toda, kaj če bi vam povedali, da lahko inventuro spremenimo v priložnost za poslovno rast in optimizacijo poslovnih procesov? Uvedba WMS sistema se za dobro odločitev izkaže tudi vsak konec leta z izvedbo letne inventure. Inventura je preko skladiščne programske rešitve in s pomočjo terminalov opravljena kar 50 % hitreje in z 90 % manj napak.

Izbira prave skladiščne programske opreme lahko bistveno pripomore k izboljšanju poslovanja, poveča učinkovitost dela ter zmanjša stroške.

 

Prevzemite popoln nadzor nad skladiščno inventuro

Tradicionalno se je inventura izvajala ročno, kar je bilo zamudno, podvrženo napakam in potratno. S prihodom programske opreme za upravljanje skladišča (WMS – Warehouse Management System) pa se je inventura v skladiščih precej poenostavila. Uvedba programske opreme WMS prinaša več pomembnih prednosti. Najprej, omogoča avtomatizacijo inventure s pomočjo mobilnih terminalov – čitalnikov črtnih kod, ki omogočajo hiter in natančen zajem podatkov in bistveno skrajšajo čas opravil. Poleg tega WMS sistem lahko načrtuje optimalno pot, ki jo morajo slediti delavci pri preverjanju zalog.

Vabimo vas na brezplačni webinar, na katerem nas bo skozi celotni proces inventure popeljal Alfonz Bauman, strokovnjak na področju skladiščnih sistemov in optimizacije procesov.

Odgovorili bomo na vprašanja:

  • Kako lahko hitro in natančno izvedete letno inventuro
  • Kako lahko prihranite dragocen čas in znižate stroške nadurnega dela
  • Kako optimalno izkoristite prostor v skladišču
Webinar bo potekal v četrtek, 19.10.2023 od 14:00 do 14:40.

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

Prijavite se na brezplačen webinar

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
TRONerp Logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih programske opreme Comtron d.o.o.!

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]