comtron logo
Naše rešitve

Kako do višje učinkovitosti skladišča?

Skladiščni sistem - TRONwms

Kako do višje učinkovitosti skladišča?

Podjetje svoj logistični proces lahko deli na več različnih elementov, vsekakor pa so zagotovo najpomembnejši transport, skladiščenje, manipulacije ter tok informacij. Vsi omenjeni elementi morajo optimalno delovati, saj le to omogoča optimalno delovanje notranje logistike. Čeprav so pomembni prav vsi elementi, pa je optimizacija skladiščenja  še toliko pomembnejša.

Skladiščenje je namreč izjemno pomemben element v verigi oskrbovanja. Zagotavlja namreč preskrbo vseh uporabnikov z materiali, polizdelki pa tudi s končnimi izdelki v podjetju. Ključna naloga skladiščenja je premostitev časovnih razlik med časom prispetja materiala ter časom porabe oziroma odpreme. Materiali se morajo pri tem ohraniti kakovostno ter količinsko neoporečno. Predstavili vam bomo rešitev za optimizacijo skladiščenja v vašem podjetju. Na ta način si boste zagotovili še višjo kakovost logističnih storitev ter posledično tudi poslovanja svojega podjetja.

Osnovne naloge skladiščenja

Osnovne naloge skladiščenja so varovanje, spremljanje ter izdajanje surovin, polproizvodov, proizvodov ter drugega blaga. V skladiščih praviloma potekajo še druge dejavnosti, na primer uskladiščenje materiala, urejanje dokumentacije, pakiranje.

Skladišča so za številna podjetja nujno potrebna. Med najpogostejše razloge uvrščamo oddaljenost med krajem proizvodnje in krajem potrošnje, potrebo po varnosti oskrbe, izvedbo dodatnih aktivnosti, na primer končne montaže, pakiranje; ne nazadnje še neusklajen dotok in odtok blaga zaradi neustrezne dinamike v porabi ter proizvodnji.

Povečanje produktivnosti in natančnosti s pomočjo treh komponent

Funkcionalno zasnovan dispečer, terminalski odjemalec in pregled najav ter potrditev so odličen recept za optimizacijo vašega skladiščenja. Tri omenjene komponente so del moderne rešitve za vsa podjetja, ki potrebujejo skladiščenje.

Napredni skladiščni sistem TRONwms omogoča celostno upravljanje, vodenje ter optimizacijo skladišča. Omogoča vam trajno učinkovitost logističnih procesov. Učinkovito znižuje potreben čas za prejem, izdajo in ne nazadnje za vodenje zalog blaga; in to vsaj za 30 % časa.

TRONwms za vodenje skladišč najrazličnejših velikosti

Napredno zasnovan skladiščni sistem TRONwms je primeren za upravljanje ter vodenje skladišč vseh vrst in velikosti. Združuje osnovne ter napredne funkcije WMS sistemov. To pomeni upravljanje zaposlenih in celostno podporo. Njegov ključni cilj je zagotavljanje veliko večje prilagodljivosti, produktivnosti in natančnosti.

Z dispečerjem boste poskrbeli, da bo upravljavec vašega skladišča učinkovito razporejal opravila za delovanje skladišča. Terminalski odjemalec poskrbi, da skladiščniki odlično obvladujejo vse vhode in izhode blaga v skladiščno enoto. Modul pregleda najav ter potrditev pa se implementira v ERP sistem ter daje informacije uporabnikom ERP sistem o delu skladišča.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
TRONerp Logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih programske opreme Comtron d.o.o.!