comtron logo
Naše rešitve

ERP za najučinkovitejše vodenje podjetja

ERP za najučinkovitejše vodenje podjetja

Popolna evidenca poslovnih dogodkov, hitra obdelava podatkov in varnost poslovanja so ključni dejavniki na poti do uspeha. Omogoča vam ga ERP informacijski sistem, ki se ponaša z individualno prilagodljivostjo.

6 ključnih prednosti ERP informacijskega sistema

Informacijski sistem ERP se ponaša s številnimi prednostmi. Med najvidnejše sodijo nadzor, sledenje, skladnost, optimizacija, samodejno obveščanje in enostavnost.

S sistemom ERP si boste omogočili učinkovito spremljanje vseh ključnih procesov poslovanja ter nadzor nad projekti na enem mestu. Upravljanje odnosov s potencialnimi strankami boste lahko hitro in učinkovito preoblikovali v izjemne priložnosti. Prav tako vam informacijski sistem zagotavlja popolno spremljavo vseh računovodskih tokov podjetja ter poslovanje v skladu z zakonodajo in računovodskimi standardi.

Informacijski sistem se odlikuje tudi po optimalnem nabavnem procesu, nadzoru nad zalogami in urejenostjo skladišča. S pomočjo sistema boste lahko izdelali vse vrste nabavnih dokumentov in samodejno generirali naročila dobaviteljem. Na voljo vam bodo bonitetne informacije o poslovnih partnerjih, pregledne evidence o obveznostih in terjatvah, samodejno obveščanje kupcev o zapadlih obveznostih. Lahko boste vodili servisne aktivnosti s popolnim obvladovanjem servisnih dogodkov ter ne nazadnje spremljali boste proizvodni proces z optimizacijo potrebnih zalog.

Modularno zasnovan sistem

Informacijski sistem je zasnovan modularno. To v praksi pomeni, da informacijski sistem lahko gradite glede na svoje potrebe in rast.

Strokovna in izkušena ekipa bo za vas tako pripravila samo tiste module, ki jih boste v določenem trenutku potrebovali glede na svoj obseg dela oziroma poslovanja. Dodajanje modulov je preprosto in hitro. Tudi tekoči procesi z dodajanjem nikakor ne bodo omejeni.

Prilagodljiv, inovativen, odziven in zanesljiv sistem

Informacijski sistem je prilagodljiv, inovativen, odziven in zanesljiv. Kot takšen vam v največji meri zagotavlja vedno podprte poslovne odločitve, in sicer z zadostnim številom zaupanja vrednih informacij.

Te vam omogočajo učinkovito izvajanje sprejetih strategij in ne nazadnje še spremljanje poslovnih dogodkov.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
TRONerp Logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih programske opreme Comtron d.o.o.!