Naše rešitve

Davčna blagajna za učinkovito pošiljanje naročil na šank ali v kuhinjo

Davčna blagajna za učinkovito pošiljanje naročil na šank ali v kuhinjo

Blagajna za najučinkovitejše pošiljanje naročil na šank ali v kuhinjo 

Če ste lastnik ali najemnik gostinskega lokala, ste najverjetneje že kdaj doživeli, da vas je stranka zapustila, še preden ste jih sploh uspeli dostaviti naročilo. Če ne, potem pri svojem delu že zagotovo uporabljate TRONpos daljinsko naročanje. V nasprotnem primeru vas vabimo, da si preberete, kaj vam tovrstno naročanje omogoča.
 
Za to vrsto naročanje poskrbi TRONpos blagajna oziroma blagajna za terase. Ključne prednosti, s katerimi vam postreže, pa so vsaj 30% prihranjenega časa, 100% zadovoljne stranke, izjemna učinkovitost osebja in nenazadnje uspešnejše rezultate ob koncu dneva. Sicer pa boste ugotovili, da večino opreme za tovrstni sistem že imate, kar je zagotovo še eden od večjih prednosti za vaše najučinkovitejše poslovanje.

Oprema za daljinsko naročanje 

Blagajna za terase bo uspešno delovala, če si boste zagotovili hitro in urejeno brezžično omrežje (za katerega lahko poskrbimo tudi mi) ter namensko napravo za daljinsko naročanje.
 
Sicer pa vam pri izbiri takšnega sistema poslovanja priporočamo, da omrežje za svoje goste izolirate. S tem boste dobro poskrbeli za prestrežbo podatkov ter za hitrostno omejitev omrežja. Pri daljinskem naročanju posledično ne boste imeli nobenih težav.

Izjemno uporabne funkcionalnosti daljinskega naročanja 

Vrhunska blagajna za terase TRONpos vam omogoča odlične funkcionalnosti, kot so izdaja računov neposredno ob mizi gosta; naročila boste lahko obenem tiskali na več mestih oziroma na več tiskalnikih; vsebino naročila lahko natančneje določate s pred pripravljenimi opombami; nadzorujete zasedene mize v prav vsakem trenutku,..
 
Učinkovita blagajna za terase vam ne nazadnje omogoča še dober vpogled v odprta naročila, kadar koli si boste to zaželeli.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
TRONpos Logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na novice in bodite na tekočem o TRONpos novostih!