TRONerp Logo
Naše rešitve

Comtronu priznanje IBM’s Excellence Award 2022

Že drugo leto zapored smo se v Comtronu razveselili prejema nagrade, prejete s strani poslovnega partnerja, podjetja IBM. IBM’s Excellence Award, ki smo jo prejeli za leto 2021 in 2022, je priznanje odličnosti poslovanja za občuten prispevek k uspešnemu poslovnemu partnerstvu.

Nagrada je odraz odličnosti in inovativnosti, ki jo podjetje Comtron izkazuje pri razvoju poslovnih rešitev in zagotavljanju najboljših storitev svojim strankam. Nagrada je še ena izmed potrditev pravilne usmeritve podjetja in hkrati nagrada za vložen trud, trdo delo in predanost ekipe Comtron. IBM je dolgoletni partner podjetja Comtron in tako nagrada dodatno utrjuje zaupanje, ki tke dolgoročen, stabilen in odličen poslovni odnos. Ob prevzemu nagrade se je še močneje izrazil občutek pripadnosti delu družine IBM. Nagrada bo hkrati naš vložek v prihodnost in je močna vzpodbuda za nadaljnjo rast, razvoj in uspeh podjetja.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na naše brezplačne E-novice in bodite na tekočem z najnovejšimi trendi v svetu digitalizacije, programske, strojne opreme, …