TRONerp Logo
Naše rešitve

Comtronu nominacija za izbor naziva naj podjetje Podravja 2021

Comtronu nominacija za izbor naziva naj podjetje Podravja 2021

Večer v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico in Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI že šesto leto zapored organizira izbor za naj podjetje Podravja. Med nominiranci je tudi podjetje Comtron.

Nominacija je še ena potrditev, da smo zaupanja vreden partner, ki sledi sodobnim trendom poslovanja. Zavedamo se, da uspešne zgodbe ne nastajajo same od sebe. Uspešne zgodbe so plod trdega dela, kakovostnih odnosov s poslovnimi partnerji in ekipnega duha zaposlenih.

Navkljub usmerjenosti v prihodnost s ponosom zremo na vsa prejeta priznanja, nagrade in tudi nominacije, hkrati pa z inovativnostjo, razvojem in rastjo podjetja dokazujemo, da v Comtronu nismo zaspali na lovorikah uspehov. Še obljuba. Tudi vnaprej bomo nudili inovativne rešitve in bili trden temelj poslovanju naših naročnikov, saj bomo samo tako tudi v prihodnje upravičili zaupanje, ki nam ga namenjajo že 33 let.

Glasovanje za izbor Naj Podravsko podjetje 2021 že poteka na naslovu:

Vsakega oddanega glasu bomo veseli. Vse, ki naših produktov še ne poznate pa vabimo, da nas kontaktirate. Na vsa vaša vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili.

Delite na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

Tehnični piškotki
Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Open Privacy settings
comtron logo

Prijava na E-novice

Prijavite se na naše brezplačne E-novice in bodite na tekočem z najnovejšimi trendi v svetu digitalizacije, programske, strojne opreme, …