TSC Tiskalniki etiket

Pridružite se nam in postanite naš partnerPridružite se nam in postanite naš partner

Zagotovite si nove priložnosti za svoj posel in si pridobili ključne prednosti na tržišču tiskalnikov etiket. Z partnerskim statusom dobite ugodne rabatne pogoje in ostale partnerske prednosti.

parallax background

Pridobi prednosti partnerja

Ali še mogoče nimate v svoji ponudbi tiskalnikov tiskalnikov etiket? Ste nezadovoljni s trenutnim dobaviteljem tiskalnikov etiket? Imate slabe rabatne pogoje? Se nimate na koga obrnit, če gre kaj narobe?Odlična rabatna politika

Ponujamo vam ugodne spodbujevalne popuste, ki so namenjeni povečanju vaše dobičkonosnosti in dobili boste močan donosni tok prihodkov.Osebno svetovanje

Partnerjem svetujemo, pri izbiri opreme. Zavedamo se osebnega stika, kateri je pomemben za razvoj trdnih partnerskih vezi.

Naša zgodba z TSC

  • Leta 2006TSC trgovec

    2006 smo začeli kot TSC trgovec. Kvaliteta opreme blagovne znamke TSC nas je takoj prepričala, saj se oprema ni kvarila in je enostavna za uporabo. V tem obdobju smo si pridobili veliko praktičnih izkušenj in postali specialisti na tem področju.
  • Leta 2014TSC distributer

    2014 je TSC prepoznal v letih sodelovanja z nami naš potencial in nam dodelil novo priložnost. Dobili smo status distributorja njegovih produktov za Slovenijo, Madžarsko in države EX Yugoslavije. Ta status nam omogoča, da produkte TSC tržimo partnerjem, ki nato tržijo končnim kupcem. Vsem partnerjem nudimo ugodne prodajne pogoje, strokovno podporo in druge ugodnosti.
  • Leta 2018Pooblaščeni servis v Sloveniji

    2018 smo postali pooblaščen serviser opreme TSC za Slovenijo. Zaradi tega se lahko partnerji obrnejo na naše servisne storitve in se stranki lahko posvetijo z drugih prednostim. Na zalogi imamo večino rezervnih delov in smo specialisti za vse tehnične probleme.

Več prednosti, več hitrosti, višja zanesljivost

TSC tiskalniki etiket slovijo po svoji močni, zanesljivi konstrukciji, izjemni vzdržljivosti in enostavni uporabi ter so že v osnovi podprti s kar dvoletno garancijo – prednosti, ki navdušujejo mnoge zadovoljne stranke po celem svetu.

2 leti garancije na vse tiskalnike etiket

Univerzalni TSPL-EZ programski jezik (Zebra, Eltron)

"Thermal Smart Control" za izjemno čiste linije tiska

Zaslon na dotik (določeni modeli) za enostaven dostop do menija in nastavitev

Številni vmesniki: USB, USB-host, RS232, Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, GPIO

Številni dodatni moduli: nož, notranji in zunanji navijalci, peel-off

Certifikat ENERGY STAR

Ob nakupu brezplačno prejmete program za oblikovanje etiket Bartender Ultralight

skladice_logisticni_center_kvadrat.png

Skladiščenje & Logistika

Izboljšajte logistične procese in operacije

proizvodnja_kvadrat.png

Proizvodnja

Izboljšaj industrijske procese in sljedljivost

zdravstvo_kvadrat.png

Zdravstvo

Povečajte varnost bolnikov s pravimi informacijami v realnem času

trgovina_kvadrat.png

Trgovina

Poenostavite delovne procese

Kvaliteta, ki je prepričala že mnoge!

TSC Auto ID Technology je vodilni proizvajalec termo direct in termo transfer tiskalnikov etiket, ki vam nudi največjo izbiro inovativnih in cenovno konkurenčnih namiznih, industrijskih in prenosnih tiskalnikov etiket.

industrijski

Industrijski

Serija tiskalnikov za najbolj zahtevne. Izjemno vzdržljivi tiskalniki za masovni tisk etiket. Velik pomnilnik, hiter procesor in najboljša kakovost tiska tudi pri najmanjših etiketah.
Print engine

Tiskalni mehanizem

Idealna rešitev za še tako zahtevne `print and appy˙ aplikacije. Zastnovani za neprekinjeno delo v najbolj zahtevnih industrijskih okoljih.
Namizni

Namizni

Če na trgu iščete namizni tiskalnik etiket z mnogo funkcijami in veliko zmogljivostmi za dobro ceno, potem boste hitro odkrili tiskalnike podjetja TSC.
Prenosni

Prenosni

TSC nudi izjemne prenosne tiskalnike etiket za uporabo kjerkoli in kadarkoli .
Barvni

Barvni

Primerna za vse, ki želijo fleksibilen tiskalnik za tisk barvnih etiket glede na različna povpraševanja in želje
Zajeta slika

Potrošni material

Da zares dobite vse na enem mestu, so vam na voljo še originalni rezervni deli, kakovostne etikete, zapestni trakovi in riboni.
Poglej ponudbo TSC poduktov. S pridobitvijo statusa "partner" boste dobili B2B dostop do portala z vašimi rabatnimi pogoji. Poglej ponudbo

Kontaktirajte naše strokovnjake


Če imate dodatna vprašanja glede znamke TSC ali želite izvedeti več o partnerstvu za TSC, smo tu, da vam pomagamo.

Kontakt