fbpx

TRONposV maloprodaji in gostinstvu ne zmoremo več brez modernih POS blagajn

V današnjem času mora biti program za račune odličen, razločen, uporabniku prijazen in enostaven. S takšnimi modernimi programi kot je davčna blagajna TRONpos za trgovino si olajšamo delo.


Comtron z več kot 28 let izkušenj nudi na Slovenskem, Nemškem in trgih bivše Jugoslavije novo blagajno TRONpos, ki pokrije širok spekter področij in nalog. Od kioska, slaščičarja ali frizerja do velikih trgovskih mrež in gostinskih verig. Kmalu na voljo tudi z davčno blagajno – takojšna integracija, ob pričakovani spremembi zakonodaje. Rezerviranje miz, zadovoljevanje potreb strank, določevanje nalog službenemu osebju in upravljanje kuponov. Vse te naloge lahko enostavno opravite preko našega blagajniškega programa TRONpos davčna blagajna.

"Modul Servis v blagajni TRONpos ekipi Potokar omogoča brezhibno in boljšo organizacijo dela. Pomaga nam pri oblikovanju dokumentov za spremljanje poteka servisiranja s kontrolnimi točkami, vpogled v zgodovino servisov vozila in možnost pregleda servisnih nalogov. Največja prednost pa je v določanju terminov za stranko in njeno vozilo ter vzporedno določenim delovnikom našega serviserja."

Stane Bogolin - uporabnik modula, Avtodeli Potokar d.o.o.

"Servis v sklopu blagajne TRONpos uporabljamo pri delu že dve leti. Z njim se je izboljšala evidenca in pregled nad servisi vozil, saj modul omogoča prikaz zgodovine servisov za določeno vozilo. Podatke o vozilu v sistemu pridobimo že s samo vtipkano registrsko številko. Ves postopek servisa poteka sedaj zelo enostavno in pregledno."

Milan Ačko - Avtoservis Milan Ačko S.P.

Novice

13/01/2020

Obiščite nas na sejmu GASTexpo 2020!

Tudi letos se bomo udeležili 14. Mednarodnega sejma okusov GASTexpo! Sejem se bo odvijal v Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani, ki bo potekal med 29.1. in 1.2.2020. […]
19/11/2019

GoCrypto – naš novi partner

Zelo ponosni smo, da vam lahko predstavimo našega novega partnerja- GoCrypto!  Gre za najenostavnejši sistem za sprejemanje kriptovalut v vašem plačilnem sistemu– z najnižjimi transakcijskimi stroški na […]
02/10/2019

Terminalski skladiščni sistem TRONwms v podjetju Bartog d.o.o.

Želite izvedeti več?

Pokličite nas: 02 300 3500

Kontakt