Nadzor klicev

Pošljite povpraševanje

Oddaj povpraševanje

CELOVITO OBVLADUJTE TELEFONSKE KLICE - KER JE VSAK KLIC POMEMBEN!

LASTNA (LINUX) REŠITEV - NESKONČNE MOŽNOSTI PRILAGODITEV POSAMEZNIKU

V večjih organizacijah sta spremljanje in analiza telefonskih klicev nujna, saj je le tako mogoče zajeziti nepotrebne stroške in poiskati rezerve.

TRON CallView je napredna rešitev za spremljanje in analizo telefonskega prometa srednjih in velikih podjetij. Skrbi za zbiranje, obdelavo in upravljanje vseh informacij o klicih ne glede na to, ali gre za dohodne ali odhodne klice. Omogoča pregled podatkov po različnih parametrih (dolžina klicev, smer klicev, karakteristične številke itd.), ustrezne analize in poročila ter vsebuje informacije o dohodnih in odhodnih klicih. Ker gre za spletno aplikacijo, je njena uporaba enostavna, uporabniki pa ne potrebujejo posebnega seznanjanja z uporabo. Mogoče je snemanje klicev, kar je lahko koristno v različnih primerih, od šolanja, nadzora do odpravljanja morebitnih sporov s strankami. Aplikacija omogoča tudi izvoz vseh poročil in analiz v Excel, kjer lahko podatke dodatno obdelamo.

S TRON CallView imate vpogled:


▪kje se izgubljajo klici,
▪kdo ima največ zgrešenih klicev,
▪kateri klici so neodgovorjeni,
▪kako dolgo klici trajajo,
▪kdaj je potrebno stranko klicati nazaj…

PREGLED KLICEV

Pregled vam omogoča pregledovanje in sortiranje klicev po številni parametrih (odgovorjeni, zgrešeni, po poslovalnicah, po internih številkah, sortiranje na dan… ). Statistika zaradi lažje predstave vsebuje procentualni in številčni sistem pregleda klicev. Prav tako so možni izvozi podatkov v EXCEL.

DNEVNA STATISTIKA KLICEV

Prikazuje grafični prikaz v 15-minutnem intervalu, ki nam poda sliko kdaj se v podjetje steka največja količina klicev. Samodejno oblikovanje statističnih podatkov ter enostavni izvozi v EXCEL.

STATUSI KLICNIH VRST

Uporabniku ali nadrejenemu omogoča sproten pregled statusa klicne vrste po oddelkih. Status vrst omogoča preglede:
▪ali je agent zaseden ali prost,
▪koliko linij je trenutno aktivnih,
▪koliko klicev je na čakanju v čakalni vrsti,
▪število odgovorjenih ter zgrešenih klicev,
▪itd.

ANKETE IN PREDLOGE O PODROBNOSTIH KLICEV

Uporabnik lahko enostavno prikliče prikazno okno v katerem lahko izpolni ali anketo o zadovoljstvu ali vpiše podrobnosti o opravljenem klicu. Omenjeni možnosti občutno pripomoreta k uspešnemu poslovanju, saj so zabeležene informacije in zadovoljne stranke ključnega pomena za pozitivno rast podjetja.

AVTOMATSKI ODZIVNIKI

Nudimo vam profesionalno snemanje avtomatskih odzivnikov.

PREUSMERITVE KLICEV

Omogočimo vam lahko preusmeritve klicev v času dopustov, praznikov, odsotnosti določene osebe...

OBVESTILA O ZGREŠENIH KLICIH V OBLIKI E-POŠTE

Obvestilo o vsakem neodgovorjenem klicu lahko prejmete v obliki e-pošte, ki lahko vključuje tudi direktno povezavo za takojšen povraten klic.

Novice

23/09/2022

Comtronu nominacija za izbor naziva naj podjetje Podravja 2021

30/03/2021

Kako do višje učinkovitosti skladišča?

Kako do višje učinkovitosti skladišča? Podjetje svoj logistični proces lahko deli na več različnih elementov, vsekakor pa so zagotovo najpomembnejši […]
06/11/2020

Zakaj preseliti svojo fizično trgovino na splet?

Zakaj preseliti svojo fizično trgovino na splet?  Spletna trgovina je dokazano vrhunska priložnost za vzpostavljanje uspešnega ter donosnega spletnega posla. […]

Želite izvedeti več?

Pokličite nas: 02 300 3500

Kontakt