Facebook oglaševanje

Zakaj oglaševati preko Facebooka?

TRONweb prodaja

web@comtron.si

02/3003 543

Z oglaševanjem na Facebooku lahko povečate doseg vaših potencialnih strank in pospešite obisk na vašem spletnem mestu ali spletni trgovini


V podjetju Comtron se zavedamo, da je za uspešno promocijo in prodajo v podjetju potrebna dodelana strategija za nastop v digitalnih kanalih. V oddelku TRONweb vam poleg postavitve spletne strani ali spletne trgovine ponujamo tudi oblikovanje in vodenje strategije za vse digitalne kanale. Tako bo vaš nastop na spletu celovit in tudi učinkovit. Prepričani smo, da boste med množico uporabnikov našli tudi velik procent vaših kupcev. V spletnem oddelku TRONweb vam nudimo pripravo Facebook strategij, predstavitev Facebook strani in pripravo grafičnih elementov, mesečni plan Facebook objav, pripravo tekstov in slik glede na mesečni plan, komunikacijo s kupci na Facebook-u ter mesečno poročanje o rezultatih.

PREDNOSTI OGLAŠEVANJA NA FACEBOOKU

Ciljano oglaševanje
Velika prednost Facebook oglaševanja je, da lahko maso ljudi, ki uporablja facebook profil zelo natančno segmentiramo, ciljamo in močno povečamo učinkovitost našega oglaševanja. Oglase lahko zelo natančno targetiramo glede na spol, starost in interese. Tako lahko enostavno dosežemo ljudi, ki jih vaši izdelki ali storitev zanimajo.
Prilagajanje budgeta
Budget, ki ste ga namenili za Facebook oglaševanje lahko zmeraj preverjate in porabi sledite. Facebook ads manager omogoča, da ciljamo le tiste, ki so vaši najverjetnejši kupci. Naša naloga je, da vas aktivno obveščamo o rezultatih in porabi proračuna ter na ta način optimizirali učinek oglaševanja.
Nižji stroški
V kolikor imate na razpolago manjši predviden sklad (budget) za oglaševanje je Facebook odlična izbira. Promocijo lahko začneš že od vložka 1€ na dan. Seveda odvisno od tega, kakšni so tvoji cilji promocije.
Merjenje konverzij
S kreiranjem Facebook pixel je mogoče slediti potrošnikovi izkušnji na našem facebook profilu. Obiskovalcu našega profila je možno slediti po tem , ko je videl vašo reklamo. Z dodajanjem facebook pixel na naši spletni strani je omogočeno štetje konverzij, kdor je prišel iz facebook profila na vašo spletno stran, preko oglasa, ki se mu je pojavil na Facebooku.

Novice

23/09/2022

Comtronu nominacija za izbor naziva naj podjetje Podravja 2021

30/03/2021

Kako do višje učinkovitosti skladišča?

Kako do višje učinkovitosti skladišča? Podjetje svoj logistični proces lahko deli na več različnih elementov, vsekakor pa so zagotovo najpomembnejši […]
06/11/2020

Zakaj preseliti svojo fizično trgovino na splet?

Zakaj preseliti svojo fizično trgovino na splet?  Spletna trgovina je dokazano vrhunska priložnost za vzpostavljanje uspešnega ter donosnega spletnega posla. […]

Želite izvedeti več?

Pokličite nas: 02 300 3500

Kontakt