comtron logo
Naše rešitve

Spletna trgovina TRONweb

Spletne trgovine, ki prodajajo ...

Spletne rešitve so dandanes zelo širok pojem. Ponujamo vam bogato izbiro kvalitetnih spletnih rešitev, ki vam pomagajo pri uveljavitvi podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke.

backup-podatkov

Izdelava spletnih trgovin in povezava z ERP sistemom

Izdelamo vam spletno stran, torej predstavitev vašega podjetja, postavimo vam spletno trgovino, če vam vaša branža omogoča prodajo na spletu. Ker so v naši ekipi programerji, izdelovalci spletne vsebine in grafični oblikovalci, bomo za vašo spletno stran oziroma trgovino celovito poskrbeli, od samega delovanja do izgleda. Pomagamo vam postati bolj prepoznavni tako na spletnem, kot tudi na realnem trgu. 

Naša konkurenčna prednost je, da v rednem poslovanju uporabljamo naša orodja ter jih tako sproti izboljšujemo, saj sta poslovni in programerski oddelek v nenehni komunikaciji.Ponujamo vam tako spletno rešitev, kot tudi podporo, ki poteka po tem, ko je storitev opravljena. Podporo ponujamo preko telefonskih pogovorov, e pošte in oddaljene pomoči, lahko pa vam nudimo pomoč tudi na sedežu vašega podjetja.

Vabimo vas, da si pogledate našo skupino rešitev TRONweb in kaj vam lahko ponudimo. Prepričani smo, da boste našli nekaj zase. Če tega kaj potrebujete, ne boste našli sami, nas vseeno pokličite ali nam napišite e-poštno sporočilo. Verjamemo, da lahko pridemo do dogovora, ki bo ustrezal obema stranema in da vam lahko pomagamo!

Spletne rešitve po meri - TecDoc katalog

Ali ste iz branže, ki se ukvarja s prodajo avtodelov? Naša rešitev povezave na TecDoc kataloga vam bo gotovo olajšala delo ter zagotovila veliko konkurenčno prednost. Omogoča celoten katalog brskanja po avtomobilu znotraj vaše B2B trgovine z direktno povezavo z ERP sistemom.

Z enim klikom dodamo artikel v košarico. Možen je tudi prikaz alternativnih artiklov proizvajalcev, ki jih ni v TECDoc-u. V tem primeru prikažemo naziv in sliko iz ERP sistema. Prikaz uporabe kataloga v TIC ERP sistemu. Povezava je tudi iz same spletne trgovine. Artikli, ki so povezani v katalog lahko prikazujejo podatke iz kataloga v sami spletni trgovini.

Možna iskanja:

 • preko avtomobila
 • preko motorja
 • preko TecDoc številke
 • preko KBA številke
 • preko artikla

Dodatni podatki:

 • o vozilu
 • o artiklu
 • slike
 • itd …

Povezava z ERP sistemom:

 • redna cena
 • vaša cena
 • cena za prijavljenega uporabnika
 • zaloga

Kaj vam ponujajo naše spletne trgovine?

Dodatna iskanja & Hitro iskanje po ključnih besedah

Pregled preteklih iskanj, hitrih povezav, iskanja po podobni ceni…

Dodatno sortiranje artiklov

Izboljšanje načina sortiranja artiklov (enostavno dodajanje poljubnega sortirnega parametra) izberemo si poljuben parameter na artiklu, po katerem želimo sortirat. Trenutno TRON WEB podpira na nivoju SQL-a in XML dokumenta. Sortiranje je mogoče po: zalogi, ceni, Nazivu, Aktualnosti, Priljubljenosti

Razširjen prikaz kategorij in spustni meni

Na levi strani spletne strani se prikaže razširjen prikaz kategorij. Ob hoover dogodku miške se prikaže razširjen meni za posamezno kategorijo.

TRON suggestion autocomplete search

FullTextSearch s samodejnimi iskalnimi zadetki. Vnos iskalnega niza je popolnoma neodvisen in je lahko v poljubnem vrstnem redu ter za uspešno iskanje ne potrebuje celotnega iskalnega niza.

Napredne povezave po meri SQL store procedure

Predviden datum prihoda

V navezavi z ERP sistemom Vasco je mogoče iz dokumenta naročilo dobavitelju, na artikel zapisati podatek o predvidenem datumu prihoda artikla.

Interaktivni vodič

Svojim obiskovalcem spletne trgovine lahko ponudite najprimernejši produkt, do katerega bodo usmerjeni s pomočjo interaktivnih vodičev.

Dinamični filtri z regularnimi nazivi

Filtri delujejo dinamično na podlagi podatkov, ki so zapisani na nazivu artikla.

Meta skupine (akcije, novosti, čistimo skladišče)

V navezavi s ERP TIC lahko izpostavite artikle, ki spadajo v določeno meta skupino (akcije, novosti, čistimo skladišče, odprodaja). Te artikle lahko prikažete tako združene prikažete v meta skupinah na spletni strani.

Iskalniki pnevmatik

specifični iskalniki za pnevmatike z AJAX podporo

 • nastavljiv s strani administratorja (dodajanje atributov, ponujene vrednosti, pomoč, navezava na poljubno kategorijo)
 • ob izbiri nove kategorije znotraj iskalnika se atributi asinhrono napolnijo, uporabnik ne opazi da se je v ozadju zgodila poizvedba na strežnik

 • Različni prikazi artiklov

  TRONweb omogoča tri različne prikaze artiklov znotraj podkategorij in rezultatov iskanja. Obiskovalec strani lahko izbere svoj želen prikaz, ki se mu ohrani do naslednje izbrane spremembe.

  Google analytics Ecommerce

  Sledenje nakupom na spletni trgovini s pomočjo orodja google Analytics.

  Variacija artikla velikost/barva

  Modul za prodajo artiklov v različnih barvah in velikostih. V TRONInterCentru so artikli v navezavi artikel/nadartikel.

  Istočasno dodajanje več artiklov v košarico Z AJAX podporo

  Limitirate lahko izbor količine na vnaprej pred nastavljene vrednosti. Tako vpišemo količine v več artiklov ter vse naenkrat dodamo v košarico.

  Možnost preklapljanja med pogledi strani (trgovec – stranka)

  Posebej primerno za B2B trgovce, ki stranki fizično v trgovini kažejo izdelke v spletni trgovini. Enostavno preklopijo na pogled za stranko (ki je nastavljiv v mojem računu), nato prikaže stranki artikle, kjer skrije njegovo ceno, zalogo, rabat, …

  Uporabnikove nastavitve strani za B2B

  Uporabnik si lahko sam nastavi prikaz možnih polj(polja so prikazana na spodnji sliki) v tabelaričnem pregledu– vklaplja in izklaplja stolpce, izbira št. zadetkov na stran, lahko si določi splošno maržo na artikle, …

  Izbira prikaznih artiklov na prvem nivoju klasifikacije

  Za vsako prvi nivo klasifikacije lahko izberemo artikle, ki se bodo prikazali na vrhu. S to funkcionalnostjo lahko tako izpostavite artikle in spreminjate vrstni red prikaza.

  Označevanje pnevmatik na spletu

  Iz podatkov o pnevmatikah, ki so vneseni v ERP-ju se s pomočjo modula avtomatsko generirajo oznake energetske učinkovitosti za vsako pnevmatiko posebej. Uporabnik lahko sortira pnevmatike po oznakah.

  Paketi izdelave spletnih trgovin

  Izbirajte med štirimi paketi TRONweb spletnih rešitev. Od tistih, ki želite svoj posel zgolj predstaviti na spletu, do tistih, ki želite napredno spletno prodajalno.

  PORTAL

  TRONweb

  funkcionalnosti
  MINI

  TRONweb

  funkcionalnosti
  MIDDLE

  TRONweb

  funkcionalnosti
  MAXI

  TRONweb

  funkcionalnosti

  Mnenja naših strank

  Kaj menijo naše stranke o nas

  Poslovne rešitve za sodobna podjetja

  V današnji dobi nenehnih digitalnih sprememb je ključno, da se podjetja opremljajo z najnovejšimi orodji in programsko opremo, da ostanejo konkurenčna, učinkovita in prilagodljiva. Naš nabor poslovnih rešitev je zasnovana tako, da vašemu podjetju omogoča optimalno delovanje in uspeh na vsakem koraku.

  Zadovoljnih kupcev
  0 +
  Aktivnih naročnikov
  0 +
  Zaposlenih
  0 +
  Let izkušenj
  0 +

  Zakaj izbrati nas

  Izkusite sodelovanje z ekipo, ki ceni kakovost in osebnostni pristop

  Podpora in pomoč

  Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč, svetovanje ali reševanje morebitnih težav. Zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito podporo.

  Izkušeni strokovnjaki

  Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi nam omogočajo, da ponudimo rešitve, ki so prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

  Celovite rešitve

  Poleg osnovnih storitev ponujamo tudi dodatne rešitve, ki omogočajo našim strankam, da dobijo vse, kar potrebujejo, na enem mestu.

  Oseben pristop

  Vsaki stranki se posvetimo individualno in pristopamo k njenim potrebam s prilagojenimi rešitvami, ki najbolj ustrezajo njenemu poslovanju.

  Prodaja

  Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam po elektronski pošti vsak dan
  od PON-PET 08:00-16:00

  Podpora

  Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam po elektronski pošti vsak dan
  od PON-PET 08:00-16:00

  Obiščite nas

  Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam na sedežu podjetja vsak dan od
  PON-PET 08:00-16:00

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Close Popup
  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Cookies that are necessary for the proper functioning of the website and are not related to data recording.

  Tehnični piškotki
  Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Zavrni piškotke
  Sprejmi piškotke
  Open Privacy settings
  TRONerp Logo
  Kako vam lahko pomagamo?


  TRONerp Logo
  Potrebujete pomoč? Dosegljivi smo vam po elektronski pošti vsak dan od PON-PET 08:00-16:00


  TRONerp Logo

  Prijava na E-novice

  Prijavite se na novice in bodite na tekočem o novostih programske opreme Comtron d.o.o.!