O podjetju

COMTRON d.o.o. napredna računalniška tehnologija je vodilno računalniško podjetje v Sloveniji s sedežem v Mariboru. Ustanovljeno je bilo leta 1989 in se tako ponaša z zavidljivo titulo podjetja s tradicijo.Naše dejavnosti so naslednje:

 • Inženiring, vzdrževanje in svetovanje s področja informacijskih, računalniških, omrežnih in komunikacijskih sistemov.
 • Razvoj lastnih poslovnih programskih in spletnih rešitev.
 • Prodaja računalnikov, računalniških komponent in programske opreme.

Podjetje sestavljata dva profitna centra:

PCI sistemski inženiring z oddelki:

 • sistemskega inženiringa;
 • servisno – tehnične službe;
 • komercialne službe za prodajo IKT rešitev in programske opreme.

PC TIC poslovna programska oprema  z oddelki:

 • TRON InterCenter,
 • TRONpos Android in Windows,
 • Spletne rešitve B2B, B2C, portali in sistemi na ključ.

TIC poslovna programska oprema je preprost odgovor na dinamično in spreminjajoče se elektronsko poslovanje, saj sledi najnovejšim trendom in potrebam poslovnega sveta. Programske rešitve TRON InterCenter temeljijo na popolni objektni orientiranosti v omrežjih (internet/intranet). Za razliko od klasičnih rešitev so le-te dostopne uporabnikom od koderkoli in na enak način, pa naj bo na delovnem mestu, na poti ali doma. Z uporabo več nivojske arhitekture in transakcijskega strežnika se programski izdelek TRON InterCenter uvršča v najvišji varnostni nivo zanesljivosti.


Vizija

Naše podjetje trdno temelji na svojih vrednotah in viziji, a se nenehno spreminja, razvija in raste. Od zaposlenih pričakujemo, da delajo v skladu s pravili stroke in po svojih močeh prispevajo za delovanje v skladu z zastavljenimi cilji in vrednotami.

Kariera

STE PRIPRAVLJENI NA NOV KARIERNI IZZIV?
Pridružite se ekipi visoko usposobljenih strokovnjakov, ki skrbijo za razvoj sodobnih in celovitih poslovnih programskih rešitev in sistemskih rešitev.

Kontaktirajte nas!

 • S skladiščnim sistemom TRONwms, smo v našem poslovanju naredili še en velik preskok, ko smo iz obstoječega OFF LINE terminalskega sistema, ki je bil v obtoku zadnja tri leta, preklopili na ON LINE skladiščni terminalski sitem. Največji razlog za zamenjavo sistema so predstavljale reklamacije kupcev glede nepravilne dobave blaga, nujnosti po vodenju lokacijske zaloge, nezanesljivost off line terminalov in predolgi časi inventurnih popisov blaga. Natančna analiza procesov, pravočasno zaključena pripravljena dela, predhodno šolanje uporabnikov in non-stop razložljivost Comtrona, so nam omogočili, da je zagon novega sistema potekal čim bolj nemoteno.
  Irena Majcen, Vodja informatike
  Anet Zagreb d.o.o.
 • Z inventuro v programu TRONInterCenter smo zelo zadovoljni. Inventuro opravimo v bistveno krajšem času kot pa s prejšnjim programom. Podpora Comtron službe nam je v veliko pomoč in sodelovanje z vsemi zaposlenimi ocenjujemo kot uspešno.
  Kosana Pintarič, Vodja računovodstva
  Mibra d.o.o.
 • Postopek izvedbe inventure po optimizaciji je enostaven, hiter in učinkovit. Inventuro izvedemo od začetka do končnega knjiženja v maksimalno 12 urah, med tem ko smo po starem sistemu inventuro uspeli izvesti v dveh delovnih dneh. Izkazalo se je, da nam je v primeru vprašanj in težav na voljo podpora takoj in ne glede na uro. Hvala za vrhunsko podporo in rešitve, ki so bile urejene praktično takoj.
  Klavdija Mazi, Referentka nabave
  Hiša daril d.o.o.
 • Naša trgovina posluje že od leta 2011, v začetku smo poslovali z enostavnim, preprostim blagajniškim programom, brez kod in navedb artiklov ter z ročnim vnosom cen. Po uvedbi davčnih blagajn smo se poslužili bolj kompleksnega programa (povezanost zaloge in prodaje, kodirani izdelki) … Po uvedbi spletne trgovine pa je nastala potreba po povezanosti le te z blagajno, zato smo kar nekaj časa iskali primernega ponudnika programske opreme, saj smo imeli specifične zahteve, tem je zadostila programska oprema TRON-POS in TIC iz podjetja Comtron. Zavedali smo se, da prehod ne bo enostaven, ker pa smo imeli odlično podporo s strani strokovnjakov iz Comtrona, smo program načeloma zelo hitro usvojili. Program uporabljamo že slaba dva meseca in v tem času je bilo seveda ogromno vprašanj v zvezi z uporabo in nastavitvami. Vsako težavo, na katero smo naleteli, smo posredovali zaposlenim na Comtronu, le ti so vsakič ažurno in strokovno pristopili k reševanju, tako je naše poslovanje potekalo nemoteno. Za trgovino pomeni sprememba blagajniškega programa velik korak, veliko dela in ogromno stresnih situacij, vendar moramo poudariti, da smo spremembe uspešno uvedli prav zaradi kvalitetne podpore podjetja Comtron.
  Vute d.o.o.
 • V podjetju Pet Network SI d.o.o. v okviru naše blagovne znamke Mr. Pet, že od leta 2004 ponujamo kakovostno prehrano in opremo za pse, mačke, glodavce, ptice ter plazilce in program sladkovodne akvaristike z 20-imi poslovalnicami po celotni Sloveniji. S pomočjo programskih rešitev podjetja Comtron, smo naše poslovanje dvignili na višjo nivo. Njihova ERP programska rešitev za vodenje poslovanja – TRONInterCenter nam omogoča celovit pregled poslovanja ter pregledno in zanesljivo manipulacijo z zalogami med našimi 20-imi poslovalnicami. Blagajniška rešitev TRONpos omogoča enostavno, kakovostno in zanesljivo poslovanje z naprednimi orodji za višanje zadovoljstva naših kupcev. S pomočjo spletnih rešitev podjetja Comtron, je spletna trgovina mrpet.si na največjem tekmovanju s področja spletnega nakupovanja v Sloveniji, že tretje leto zapored prejela nagrado za spletnega trgovca leta v kategoriji Pets, v raziskavi zadovoljstva pa so nam naši kupci namenili kar 96% oceno zadovoljstva! V Pet Network SI cenimo dosegljivost, prilagodljivost in svetovanje na celotni ravni IT poslovanja, ki nam ga vsa leta sodelovanja zagotavlja podjetje Comtron in njegovi zaposlen
  PET NETWORK SI d.o.o.
 • Euroton d.o.o. je že več kot dvajset let eden vodilnih ponudnikov kakovostnih avtomobilskih rezervnih delov na slovenskem trgu. S svojo mrežo 22-ih poslovnih enot smo lahko dostopni po vsej Sloveniji. Eurotonova ponudba obsega tudi pester izbor promocijskih oblačil in izdelkov priznanih proizvajalcev, katere lahko kupci oblikujejo popolnoma po svojih željah. Za nas je bistvenega pomena tudi odlična in zanesljiva podpora programske opreme in prav zaradi tega smo kot ponudnika programske opreme izbrali podjetje Comtron. Začeli smo z uporabo njihovega poslovno informacijskega sistema, ki nam omogoča učinkovito vodenje in pregled poslovanja – ERP TRONInterCenter, kar smo s časom razširili na vse vidike poslovanja. Tako danes poleg ERP rešitve, uporabljamo njihovo TRONpos maloprodajno blagajno ter njihove rešitve za našo B2C in B2B spletno trgovino. Za obe trgovini nam je Comtron razvil sistem ugodnosti (količinski popust, akcije,..), večjezičnost in pa kategorije ter filtre za preglednejše iskanje. Prav tako smo implementirali katalog rezervnih delov, ki omogoča lažje in hitrejše iskanje med ponudbo
  Euroton d.o.o.
 • “Z jasno postavljenimi cilji ter zarisano potjo njihovega uresničevanja ima podjetje Comtron trdne temelje nadaljnjega razvoja, ki ga želi graditi skupaj z vami. S celovito ponudbo IKT storitev in programske opreme, kakovostjo svojih storitev ter popolno podporo uporabnikom vas želimo prepričati, da smo podjetje vredno vašega zaupanja.”
  Ivan Selar - Direktor, Comtron d.o.o.
Comtron d.o.o.Osnovni podatki
UlicaTržaška cesta 21
Mesto2000 Maribor
DržavaSlovenija
E-poštainfo@comtron.si
Telefon
Fax
02 3003 500
02 3003 550
Osnovni kapital66.767,00 €
Matična številka5298156000
ID za DDVSI 11931477
Vpis v sodni register1/01055-00, Okrožno sodišče v Mariboru
Številke računaSI56 0287 8026 1833 960 NLB d.d.
SI56 0312 1100 6205 388 SKB d.d.
SI56 0451 5000 0619 950 NOVA KBM d.d.
Kontakt