TRONxERP Comtron

Online ERP sistem za učinkovito poslovanje

TRONxERP je najcelovitejši ERP sistem, zasnovan za optimizacijo in avtomatizacijo vseh ključnih procesov v vašem podjetju. Z veseljem vam svetujemo.

Zaupa nam že 500+ majhnih in večjih podjetjih

Odlična ocena: 4.75 / 5

Vse za uspešno poslovanje

TRONxERP je izjemno zmogljiva, a enostavna platforma za upravljanje poslovanja vašega podjetja. Ponuja vse, kar potrebujete za upravljanje vaše prodaje, skladiščenja, financ in distribucije in analitike.

Ne glede na to, ali imate 1 ali 200 zaposlenih, xERP vam nudi vse, kar potrebujete za upravljanje prodaje, zalog, financ in distribucije – na enem mestu.

Prodaja in nabava

Enostavno upravljajte prodajo in nabavo. Poenostavite procese naročanje, fakturiranja in izboljšajte preglednost procesov.

Zaloge in skladišča

Optimizirajte zaloge z našo napredno rešitvijo za upravljanje zalog in skladišč. Popoln pregled, manj napak, optimizacija zalog in višja učinkovitost.

Podpora računovodstvu

Napredna podpora za finance in računovodstvo. Optimizirajte svoje procese za boljši nadzor in finančno upravljanje podjetja.

Analize i izvješća

Z TRONxERP pridobite izjemno rešitev za analize in poročila, kar  vam omogoča, da sprejemate ustrezne odločitve in izboljšate poslovno uspešnost.

Upravljanje podjetja

Napredna rešitev za upravljanje podjetja vam omogoča, da povečate učinkovitost in zagotovite skladnost z zakonskimi predpisi.

Delovni čas

Odlična rešitev za upravljanje delovnega časa in odsotnosti vam omogoča, da izboljšate organizacijo, povečate učinkovitost in zmanjšate stroške.

TRONxERP je celovita spletna poslovna rešitev

Z TRONxERP lahko brezskrbno upravljate svoje podjetje, saj vam zagotavljamo zanesljivo delovanje, ugodno vzdrževanje in dostopnost kjerkoli in kadarkoli.

TRONxERP je celovita poslovna rešitev, zasnovana za mala in srednje velika podjetja, ki želijo poenostaviti svoje procese, izboljšati učinkovitost in povečati dobiček.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezplačno predstavitev, svetovanje in demo dostop!

Do rešitve v 24 urah!

Z TRONxERP lahko v 24 urah vzpostavite celovito rešitev za upravljanje vašega podjetja. Združite vsa svoja orodja, podatke in procese na eni platformi ter zagotovite, da vaše podjetje deluje nemoteno, tudi ko vi ne delate.

TRONerp je dostopen prek spleta, kar pomeni, da lahko do svojih podatkov in poslovnih procesov dostopate od koder koli in s katere koli naprave.

TRONerp se brezhibno poveže z vašimi obstoječimi poslovnimi orodji, kar vam omogoča nemoteno delovanje in učinkovito izmenjavo podatkov. Ne glede na to, ali uporabljate CRM, računovodski program ali orodja za upravljanje zalog, bo TRONxERP deloval z njimi.

TRONxerp temelji na zanesljivi in varni infrastrukturi, ki zagotavlja neprekinjeno delovanje vašega poslovanja. Naša ekipa strokovnjakov 24 ur na dan spremlja delovanje sistema in hitro odpravlja morebitne težave.

TRONxERP ponuja transparentno cenovno politiko brez skritih stroškov vzdrževanja ali nadgradnje. Sistem se samodejno posodablja z najnovejšimi funkcijami in varnostnimi popravki, kar vam prihrani čas in denar.

Naša ekipa za podporo strankam vam je vedno na voljo za pomoč in odgovore na vaša vprašanja.

ERP ustvarjen za sodobna in razvojna podjetja

TRONxERP je spletni ERP program, namenjen podjetjem, ki iščejo prilagodljive, zanesljive in cenovno ugodne rešitve. TRONxERP je dinamičen in prilagodljiv ERP sistem, ki raste skupaj z vašim podjetjem ter prinaša vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje.

Ne glede na to, ali šele začenjate ali želite nadgraditi svoje obstoječe poslovanje, TRONxERP vam zagotavlja orodja in podporo za doseganje vaših ciljev.

Naša strokovna ekipa spremlja najnovejše trende, kar vam omogoča, da ostanete v koraku s časom in prilagajate svoje poslovanje novim izzivom.

Integracije z orodji

TRONxERP se povezuje s sistemi, ki jih uporabljate – od plačilnih integracij do spletnih trgovin, CRM, ERP, računovodstva in še mnogo več.

Spletne trgovine

ERP sistemi

TRONerp logotip

Najnovejši trendi v industriji

Optimizirani procesi in boljši pregled nad poslovanjem vodijo k zmanjšanju stroškov, povečanju produktivnosti in izboljšanju donosnosti naložbe.

S sodobno in prilagodljivo ERP rešitvijo, kot je TRONxERP, boste vedno korak pred konkurenco, saj boste lahko hitro in učinkovito odreagirali na spremembe na trgu.

Poleg tega vam TRONxERP omogoča spremljanje najnovejših trendov v industriji, kar vam omogoča, da ostanete v koraku s časom in prilagajate svoje poslovanje novim izzivom.

Povpraševanje in svetovanje

Optimizirajte svoje poslovanje z našim strokovnim znanjem. Naši strokovnjaki vam pomagajo izbrati pravi ERP za vaše podjetje.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezplačno predstavitev in demo dostop do TRONxERP!

Obrazec za povpraševanje

Novosti in objave

TRONxERP se povezuje s sistemi, ki jih uporabljate – od plačilnih integracij do spletnih trgovin, CRM, ERP, računovodstva in še mnogo več.