TRONerp logotip
Naša rješenja

Obiščite nas na 51. sejmu MOS

Sejem MOS 2018 je v polnem teku!

Kot je pri nas že tradicionalno, se bomo tudi letos udeležili največjega poslovno – sejemskega dogodka v Sloveniji, Mednarodnega obrtniškega sejma. Sejem bo potekal v Celju, na naslovu Dečkova cesta 1. Organiziran bo že 51. leto zapored, trajal pa bo od 11. do 16. septembra 2018.

Letos vam pripravljamo manjšo posebnost, saj nas boste lahko obiskali na kar dveh razstavnih mestih!

Na razstavišču zunanji prostor 6, ki se nahaja ob dvorani K, nas boste lahko obiskovali na prostoru 10. Ogledali si boste lahko naša električna kolesa, se o njih podučili, jih preizkusili ter si ogledali potek električne nadgradnje.

V dvorani K, na razstavnem prostoru 16, si boste lahko ogledali naše davčne blagajne TRONpos. Organizirali smo tudi nagradno igro, preko katere si boste lahko priigrali privlačne nagrade, preizkusili pa boste lahko tudi pivo Omnivar in vino Greif!

Na sejmu bomo na obeh razstavnih mestih prisotni med od torka, 11. septembra do nedelje 16. septembra. Sejem je odprt od 11. do 15. septembra med 9:00 in 19:00, v nedeljo, 16. septembra pa od 9:00 do 18:00.

Zelo veseli bomo vašega obiska!

Podijeli na:

Facebook
Cvrkut
LinkedIn
Pinterest
Što ima
E-mail
comtron logo

Prijavite se na e-novosti

Prijavite se na naš besplatni e-newsletter i budite u toku s najnovijim trendovima u svijetu digitalizacije, softvera, hardvera,...

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]