TRONterm služi kot dodatna veja celovite informacijske rešitve TRONInterCenter (v nadaljevanju poimenovano z okrajšavo– TIC) za podporo prejemom in izdajam v skladišče. Vsak prejem in izdaja v skladišče se zabeležita v aplikacijo TRONterm, kar omogoča lažji in hitrejši nadzor nad materialnim poslovanjem.
Aplikacija je enostavna in intuitivna za uporabo, zato je usposabljanje uporabnikov kratko. Po kratkem času uporabe je uporabnik popolnoma pripravljen na samostojno delo. Aplikacija TRONterm omogoča popis prejema in izdaje blaga, pospravljanje artiklov na lokacije po vrstnem redu glede na ureditev skladišča. Možna je uporaba lokacij.
Na aplikaciji TRONterm je mogoče izdelati nov tip dokumenta, ki je viden tudi v ERP TRONInterCenter, saj dobi naslednjo prosto zaporedno številko dokumenta. Popis pa lahko opravimo na prenosni terminalski napravi.

"Ker je v vseh naših 21 poslovalnicah zelo pomembno, da se inventure izvajajo redno in jih želimo tudi redno izvajati, bo to z rešitvijo TRONterm celo mogoče."

Klavdija Mazi - Referentka nabave

 
 

FUNKCIONALNOSTI:
Terminalska skladiščna aplikacija TRONTerm omogoča naslednje funkcionalnosti:

POPIS:
Funkcija Popis je namenjena popisu prejema kot tudi izdaje artiklov. Ko sprejmemo opravilo na terminal lahko pričnemo s popisom.
Popisujemo lahko:
  • prevzem;
  • prevzem brez pospravljanja;
  • prevzem s pospravljanjem;
  • popis izdaje.

NOV DOKUMENT:
Funkcija Nov je namenjena izdelavi novih dokumentov na terminalski aplikaciji TRONTerm.

SKENIRANJE:
Funkcija skeniranje je namenjena skeniranju artiklov, s katerimi želimo kasneje operirati.

POSPRAVLJANJE:
Funkcija pospravljanje je namenjena pospravljanju artiklov, ki smo jih predhodno samo skenirali. S to funkcijo že skenirane artikle »pospravimo« na končno lokacijo.
 
 

SERIJSKE ŠTEVILKE
TRONIntercenter vsebuje zapis artiklov z vključenim serijskim evidentiranjem in količinsko serijsko številko. Sestavni del količinske serijske številke je datum roka trajanja. Popis prejema na dlančniku prav tako vključuje serijske številke. Pri tem imamo opcije prenos iz črtnih kod, informacijo o količini, vpis roka trajanja, potrdi, zaključi.

Popis serijske številke

Popis serijske številke
ROK TRAJANJA
Roki trajanja se pojavijo v maloprodajni trgovini in na prejemnih dokumentih. Najbolj pogosti postopki v skladiščnem sistemu so prejem, najava prejema, izdaja, med skladiščnica, premik iz lokacije na lokacijo, višek na lokaciji, manko na lokaciji, inventura. Serijske številke in rok trajanja izberemo v TRONInterCentru iz seznama razpoložljivih serijskih številk iz TWH, na dlančniku pa sta rok trajanja in serijska številka izbrana privzeto.

Izbira roka trajanja iz razpoložljivega sistema TIC

Izbira roka trajanja iz razpoložljivega sistema TICIzbira roka trajanja iz razpoložljivega sistema TIC
 

Novice

13/01/2020

Obiščite nas na sejmu GASTexpo 2020!

Tudi letos se bomo udeležili 14. Mednarodnega sejma okusov GASTexpo! Sejem se bo odvijal v Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani, ki bo potekal med 29.1. in 1.2.2020. […]
19/11/2019

GoCrypto – naš novi partner

Zelo ponosni smo, da vam lahko predstavimo našega novega partnerja- GoCrypto!  Gre za najenostavnejši sistem za sprejemanje kriptovalut v vašem plačilnem sistemu– z najnižjimi transakcijskimi stroški na […]
02/10/2019
TRONwms

Terminalski skladiščni sistem TRONwms v podjetju Bartog d.o.o.

Želite izvedeti več?

Pokličite nas: 02 300 3500