TRONXERP COMTRON

Online ERP sistem za učinkovito poslovanje

TRONxerp je najcelovitejši ERP sistem, zasnovan za optimizacijo in avtomatizacijo vseh ključnih procesov v vašem podjetju. Z veseljem vam svetujemo.

Zaupa nam že 500+ majhnih in večjih podjetjih

Odlična ocena: 4.75 / 5

Funkcionalnosti in rešitve

TRONxERP je zelo zmogljiva, a enostavna platforma za upravljanje vašega prodajnega podjetja. Ponuja vse, kar potrebujete za upravljanje vaše prodaje, skladiščenja, financ in distribucije.

Ne glede na to, ali imate 1 ali 200 zaposlenih, xERP vam nudi vse, kar potrebujete za upravljanje prodaje, zalog, financ in distribucije – na enem mestu.

Artikli

Modul »Artikli« je namenjen vnosu in urejanju obstoječih artiklov ter pregledu zaloge artiklov. Nove artikle je možno vnesti ročno ali pa jih uvoziti preko Excela.

read more

search-data_4698548

Business analytics

The business analytics system enables the management to fully control the business with all the necessary analyzes for easier decision-making.

read more

receipt_3225040

Wages

Zagotovljena je skladnost z zakonodajo, sistem obračuna bruto in neto prejemke.

read more

file_2521553

Fixed assets

Zagotovljena je skladnost z zakonodajo in računovodskimi standardi.

read more

website_2522458

Payments

The module is designed to manage and automate all transactions related to company payments.

read more

website_2522631

CRM

Sodobno CRM orodje ponuja celovit pregled nad strankami in potencialnimi kupci.

read more

TRONxerp je celovita spletna poslovna rešitev

Z TRONxerp lahko brezskrbno upravljate svoje podjetje, saj vam zagotavljamo zanesljivo delovanje, ugodno vzdrževanje in dostopnost kjerkoli in kadarkoli.

TRONxerp je celovita poslovna rešitev, zasnovana za mala in srednje velika podjetja, ki želijo poenostaviti svoje procese, izboljšati učinkovitost in povečati dobiček.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezplačno predstavitev, svetovanje in demo dostop!

Do rešitve v 24 urah!
Z TRONxerp lahko v 24 urah vzpostavite celovito rešitev za upravljanje vašega podjetja. Združite vsa svoja orodja, podatke in procese na eni platformi ter zagotovite, da vaše podjetje deluje nemoteno, tudi ko vi ne delate.
TRONerp je dostopen prek spleta, kar pomeni, da lahko do svojih podatkov in poslovnih procesov dostopate od koder koli in s katere koli naprave.
TRONerp se brezhibno poveže z vašimi obstoječimi poslovnimi orodji, kar vam omogoča nemoteno delovanje in učinkovito izmenjavo podatkov. Ne glede na to, ali uporabljate CRM, računovodski program ali orodja za upravljanje zalog, bo TRONxerp deloval z njimi.
TRONxerp temelji na zanesljivi in varni infrastrukturi, ki zagotavlja neprekinjeno delovanje vašega poslovanja. Naša ekipa strokovnjakov 24 ur na dan spremlja delovanje sistema in hitro odpravlja morebitne težave.

TRONxerp ponuja transparentno cenovno politiko brez skritih stroškov vzdrževanja ali nadgradnje. Sistem se samodejno posodablja z najnovejšimi funkcijami in varnostnimi popravki, kar vam prihrani čas in denar.

Naša ekipa za podporo strankam vam je vedno na voljo za pomoč in odgovore na vaša vprašanja.

ERP ustvarjen za sodobna in razvojna podjetja

TRONxerp je zasnovan za sodobna podjetja, ki iščejo prilagodljive, zanesljive in cenovno ugodne rešitve in prinaša vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje v 21. stoletju. Ponujamo dinamičen in prilagodljiv ERP sistem, ki se razvija skupaj z vašim podjetjem. 

Ne glede na to, ali šele začenjate ali pa želite nadgraditi svoje obstoječe poslovanje, vam nudi orodja in podporo, ki jih potrebujete za doseganje vaših ciljev.

Naša strokovna ekipa omogoča spremljanje najnovejših trendov, kar vam omogoča, da ostanete v koraku s časom in prilagajate svoje poslovanje novim izzivom.

Optimizirani procesi in boljši pregled nad poslovanjem vodijo k zmanjšanju stroškov, povečanju produktivnosti in izboljšanju donosnosti naložbe.

Integracije z orodji

TRONxerp se povezuje s sistemi, ki jih uporabljate – od plačilnih integracij do spletnih trgovin, CRM, ERP, računovodstva in še mnogo več.

Spletne trgovine

ERP sistemi

TRONerp Logo

Najnovejši trendi v industriji

Optimizirani procesi in boljši pregled nad poslovanjem vodijo k zmanjšanju stroškov, povečanju produktivnosti in izboljšanju donosnosti naložbe.

S sodobno in prilagodljivo ERP rešitvijo, kot je TRONxerp, boste vedno korak pred konkurenco, saj boste lahko hitro in učinkovito odreagirali na spremembe na trgu.

Poleg tega vam TRONxerp omogoča spremljanje najnovejših trendov v industriji, kar vam omogoča, da ostanete v koraku s časom in prilagajate svoje poslovanje novim izzivom.

Povpraševanje in svetovanje

Optimizirajte svoje poslovanje z našim strokovnim znanjem. Naši strokovnjaki vam pomagajo izbrati pravi ERP za vaše podjetje.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezplačno predstavitev in demo dostop do TRONxerp!

Obrazec za povpraševanje

Novosti in objave

TRONxerp se povezuje s sistemi, ki jih uporabljate – od plačilnih integracij do spletnih trgovin, CRM, ERP, računovodstva in še mnogo več.