TRONerp Logo
Our solutions

Monthly TRONpos news

Monthly TRONpos news

November 2022

TRONpos mesečni pregled novosti

Pred vami so aktualne novice, novosti na blagajni in zanimive objave preteklega meseca. Redno spremljanje objav vam bo pripomoglo pri premagovanju vaših vsakodnevnih poslovnih izzivov ! 

A special feature of our company is the regular monthly meetings of all employees in the TRONpos department, at which we solve current problems encountered in the course of our work, inform each other about new developments and discuss proposals to optimize and improve our work and thus enable our customers to have even better quality and comprehensive service.

Da bi strankam ponudili le najboljše, opravljamo analize o zadovoljstvu naših strank, ki so prav tako redna tema mesečnih sestankov. S sprejemanjem kritike in komentarjev lahko naše storitve še izboljšamo, pa čeprav so stranke v povprečju z našim delom zelo zadovoljne.

In the following, we will take a look at the innovations that we implemented last month.

News in TRONoffice

Dodatni izpisi in analize

Na voljo so novi dodatni izpisi: Analiza prodaje po dobaviteljih s količino, NC (nabavno ceno) ter NV (nabavno vrednostjo) Analiza prodaje po artiklih (grupirano po blagajni) Analiza po artiklih s črtno kodo in dobaviteljevo šifro Kumulativa zaključkov s podatki o poslovni enoti

Podmodul "Šankomat"

V modulu Gostinstvo je bil dodan podmodul "Šankomat", v katerem lahko nastavimo količino in mesto točenja artikla.

Cross selling

Dodana je možnost urejanja navzkrižne prodaje artiklov.

Share to:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
comtron logo

Sign up for e-news

Sign up for our free e-newsletter and stay up to date with the latest trends in the world of digitization, software, hardware,...

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]