TRONXERP COMTRON

Online ERP sistem za učinkovito poslovanje

TRONxerp je najcelovitejši ERP sistem, zasnovan za optimizacijo in avtomatizacijo vseh ključnih procesov v vašem podjetju. Z veseljem vam svetujemo.

Zaupa nam že 500+ majhnih in večjih podjetjih

Odlična ocena: 4.75 / 5

Funktionalitäten und Lösungen

TRONxERP ist eine sehr leistungsstarke und dennoch einfache Plattform zur Verwaltung Ihres Vertriebsunternehmens. Es bietet alles, was Sie für die Verwaltung Ihrer Verkäufe, Lagerhaltung, Finanzen und Distribution benötigen.

Ne glede na to, ali imate 1 ali 200 zaposlenih, xERP vam nudi vse, kar potrebujete za upravljanje prodaje, zalog, financ in distribucije – na enem mestu.

Artikli

Modul »Artikli« je namenjen vnosu in urejanju obstoječih artiklov ter pregledu zaloge artiklov. Nove artikle je možno vnesti ročno ali pa jih uvoziti preko Excela.

mehr lesen

search-data_4698548

Geschäftsanalysen

Das Business-Analytics-System ermöglicht dem Management die vollständige Kontrolle über das Unternehmen mit allen notwendigen Analysen zur einfacheren Entscheidungsfindung.

mehr lesen

receipt_3225040

Löhne

Die Einhaltung der gesetzlichen Bestimmungen sowie das System zur Berechnung der Brutto- und Nettoeinnahmen sind gewährleistet.

mehr lesen

file_2521553

Anlagevermögen

Die Einhaltung von Gesetzen und Rechnungslegungsstandards ist gewährleistet.

mehr lesen

website_2522458

Zahlungen

Das Modul dient der Verwaltung und Automatisierung aller Transaktionen im Zusammenhang mit Unternehmenszahlungen.

mehr lesen

website_2522631

CRM

Sodobno CRM orodje ponuja celovit pregled nad strankami in potencialnimi kupci.

mehr lesen

TRONxerp je celovita spletna poslovna rešitev

Z TRONxerp lahko brezskrbno upravljate svoje podjetje, saj vam zagotavljamo zanesljivo delovanje, ugodno vzdrževanje in dostopnost kjerkoli in kadarkoli.

TRONxerp je celovita poslovna rešitev, zasnovana za mala in srednje velika podjetja, ki želijo poenostaviti svoje procese, izboljšati učinkovitost in povečati dobiček.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezplačno predstavitev, svetovanje in demo dostop!

Do rešitve v 24 urah!
Z TRONxerp lahko v 24 urah vzpostavite celovito rešitev za upravljanje vašega podjetja. Združite vsa svoja orodja, podatke in procese na eni platformi ter zagotovite, da vaše podjetje deluje nemoteno, tudi ko vi ne delate.
TRONerp je dostopen prek spleta, kar pomeni, da lahko do svojih podatkov in poslovnih procesov dostopate od koder koli in s katere koli naprave.
TRONerp se brezhibno poveže z vašimi obstoječimi poslovnimi orodji, kar vam omogoča nemoteno delovanje in učinkovito izmenjavo podatkov. Ne glede na to, ali uporabljate CRM, računovodski program ali orodja za upravljanje zalog, bo TRONxerp deloval z njimi.
TRONxerp temelji na zanesljivi in varni infrastrukturi, ki zagotavlja neprekinjeno delovanje vašega poslovanja. Naša ekipa strokovnjakov 24 ur na dan spremlja delovanje sistema in hitro odpravlja morebitne težave.

TRONxerp ponuja transparentno cenovno politiko brez skritih stroškov vzdrževanja ali nadgradnje. Sistem se samodejno posodablja z najnovejšimi funkcijami in varnostnimi popravki, kar vam prihrani čas in denar.

Naša ekipa za podporo strankam vam je vedno na voljo za pomoč in odgovore na vaša vprašanja.

ERP ustvarjen za sodobna in razvojna podjetja

TRONxerp je zasnovan za sodobna podjetja, ki iščejo prilagodljive, zanesljive in cenovno ugodne rešitve in prinaša vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje v 21. stoletju. Ponujamo dinamičen in prilagodljiv ERP sistem, ki se razvija skupaj z vašim podjetjem. 

Ne glede na to, ali šele začenjate ali pa želite nadgraditi svoje obstoječe poslovanje, vam nudi orodja in podporo, ki jih potrebujete za doseganje vaših ciljev.

Naša strokovna ekipa omogoča spremljanje najnovejših trendov, kar vam omogoča, da ostanete v koraku s časom in prilagajate svoje poslovanje novim izzivom.

Optimizirani procesi in boljši pregled nad poslovanjem vodijo k zmanjšanju stroškov, povečanju produktivnosti in izboljšanju donosnosti naložbe.

Integracije z orodji

TRONxerp se povezuje s sistemi, ki jih uporabljate – od plačilnih integracij do spletnih trgovin, CRM, ERP, računovodstva in še mnogo več.

Spletne trgovine

ERP sistemi

TRONerp-Logo

Najnovejši trendi v industriji

Optimizirani procesi in boljši pregled nad poslovanjem vodijo k zmanjšanju stroškov, povečanju produktivnosti in izboljšanju donosnosti naložbe.

S sodobno in prilagodljivo ERP rešitvijo, kot je TRONxerp, boste vedno korak pred konkurenco, saj boste lahko hitro in učinkovito odreagirali na spremembe na trgu.

Poleg tega vam TRONxerp omogoča spremljanje najnovejših trendov v industriji, kar vam omogoča, da ostanete v koraku s časom in prilagajate svoje poslovanje novim izzivom.

Povpraševanje in svetovanje

Optimizirajte svoje poslovanje z našim strokovnim znanjem. Naši strokovnjaki vam pomagajo izbrati pravi ERP za vaše podjetje.

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite brezplačno predstavitev in demo dostop do TRONxerp!

Obrazec za povpraševanje

Novosti in objave

TRONxerp se povezuje s sistemi, ki jih uporabljate – od plačilnih integracij do spletnih trgovin, CRM, ERP, računovodstva in še mnogo več.