Pripelji prijatelja

Kako poteka?

Prijatelju priporočite TRONpos blagajno, ob sklenitvi pogodbe pa bosta oba prejela 50% popust pri mesečnemu najemu programa za obdobje 3 mesecev.

Povabite neomejeno število prijateljev in prihranite tudi v naslednjih mesecih. Vsak pripeljan prijatelj vam prinese dodatne 3 mesece popusta pri mesečnem najemu programa v višini 50%.

Izpolnite podatke in vašemu prijatelju bomo poslali personalizirano kodo ter nadaljnje informacije, obema pa bomo avtomatsko upoštevali popust v višini 50% pri mesečnem najemu za obdobje 3 mesecev.

Nas še ne poznate?

Comtron d.o.o. je podjetje na področju sistemskih integracij in poslovne programske opreme v Sloveniji. Leta 1989 smo pričeli uspešno poslovno pot na področjih računalništva in poslovne IKT.

TRONpos je produkt večletnih izkušenj in znanj iz področja prodajnih sistemov in poslovnih programskih rešitev družbe Comtron. Danes imamo znanje in izkušnje, ki smo si jih pridobili v več kot četrt stoletja nenehnega strmenja k odličnosti, premikanju mejnikov pri zadovoljevanju potreb naših poslovnih partnerjev.

V današnjem času mora biti program za račune funkcionalen, razločen, uporabniku prijazen in enostaven. S  programi, kot je davčna blagajna TRONpos, si olajšamo delo. Comtron s 30 leti izkušenj nudi v Sloveniji, Nemčiji in na trgih bivše Jugoslavije blagajno TRONpos, ki pokriva širok spekter področij in nalog. Od kioska, slaščičarja ali frizerja do velikih trgovskih mrež in gostinskih verig. Rezerviranje miz, zadovoljevanje potreb strank, določanje nalog strežnemu osebju in upravljanje kuponov. Vse te naloge lahko enostavno opravite preko sodobnega blagajniškega programa TRONpos.

TRONpos-Logo

Melden Sie sich für E-News an

Melden Sie sich für den Newsletter an und bleiben Sie über Neuigkeiten von TRONpos auf dem Laufenden!

[wordpress_gdpr_privacy_policy_accept]