fbpx

CiscoPodjetje Comtron projektira in implementira omrežja, ki omogočajo uporabniku in podjetju odlično povezljivost.


V podjetju Comtron smo specializirani na področju brezžičnih omrežij priznanega proizvajalca Cisco, ki je po kvaliteti in zadovoljstvu uporabnikov v svetovnem vrhu proizvajalcev. Širok nabor produktov vam omogoča vzpostavitev brezžičnega omrežja skoraj kjerkoli. Ponujajo notranje in zunanje dostopne točne, usmerjene antene, več frekvenc delovanja itd…

Ker se redno izobražujemo in nadgrajujemo svoja znanja Vam lahko z veseljem svetujemo primerno rešitev za vaše potrebe.

Cisco® Mobility Express rešitev Smo v času izjemne rasti mobilnih uporabnikov. Trenutnim trendom sledijo tudi Wi-Fi tehnologije. Kako omogočate poslovno kvalitetno in varno Wi-Fi omrežje v vaših poslovnih prostorih z preobremenjeno IT ekipo?

Nova Cisco 1830 serija dostopovnih točk, podpira najnovejši 802.11ac Wave 2 Wi-Fi standard in je idealna za fleksibilna okolja malih in srednje velikih podjetij.

Rešitev omogoča preprosto postavitev robustnega in varnega brezžičnega omrežja. Rešitev je namenjena predvsem startupom ter sodobnim malim in srednje velikim podjetjem in tudi za dogodke, saj lahko hitro zagotovimo varno in predvsem kakovostno pokritost z omrežjem.

Cisco Mobility Express vsebuje intuitiven nadzorni sistem, ki vas vodi po korakih. Po implementaciji omogoča brezskrbno uporabniško izkušnjo tako za administratorje kot uporabnike. Tudi zato je odlična za podjetja, ki imajo okrnjeno ekipo za IT administracijo.

Po osnovnih nastavitvah lahko na upravljalno dostopno točko priključite do 25 dostopovnih točk, ki se samodejno povežejo na omrežje z nastavitvami, ki ste jih predhodno definirali. Omrežje lahko koristi do 500 naprav oz. klientov, omogoča pa tudi fleksibilno razširitev za upravljanje omrežja s 100 dostopovnimi točkami.

Za lažje upravljanje in reševanje problemov sta pomembni tudi preprosta vidljivost in analiza prometa na omrežju, kar omogoča vmesnik AireOS, ki ga lahko uporabljate tudi na mobilnih telefonih.

Glavne prednosti rešitve Mobility Express:
▪osnovna postavitev v zgolj 10 minutah,
▪možnost upravljanja do 100 dostopovnih točk brez zunanjega krmilnika,
▪integracija različnih modelov dostopovnih točk,
▪enostavno upravljanje brezžičnega omrežja,
▪konfiguracija vseh dostopovnih točk hkrati,
▪enostaven portal za prijavo gostujočih uporabnikov.

Novice

08/05/2020

[WEBINAR] Kako preseliti poslovanje na splet v samo 48 urah?

Prodaja na spletu, ki omogoča neprekinjeno poslovanje, 24 ur na dan in 7 dni v tednu, je v času epidemije dobila še večji pomen.
07/05/2020

Ključne prednosti TRONpos OnlineShop

V tem hipu je učinkovita izdelava spletne trgovine še toliko pomembnejša. To vam narekujejo trenutne razmere, saj je selitev vašega poslovanja na splet v času epidemije […]
22/04/2020
najučinkovitejše vodenje podjetja Z ERP

ERP za najučinkovitejše vodenje podjetja

Popolna evidenca poslovnih dogodkov, hitra obdelava podatkov in varnost poslovanja so ključni dejavniki na poti do uspeha. Omogoča vam ga ERP informacijski sistem, ki se ponaša […]

Želite izvedeti več?

Pokličite nas: 02 300 3500

Kontakt