Podjetje Comtron projektira in implementira omrežja, ki omogočajo uporabniku in podjetju odlično povezljivost.


V podjetju Comtron smo specializirani na področju brezžičnih omrežij priznanega proizvajalca Cisco, ki je po kvaliteti in zadovoljstvu uporabnikov v svetovnem vrhu proizvajalcev. Širok nabor produktov vam omogoča vzpostavitev brezžičnega omrežja skoraj kjerkoli. Ponujajo notranje in zunanje dostopne točne, usmerjene antene, več frekvenc delovanja itd…

Ker se redno izobražujemo in nadgrajujemo svoja znanja Vam lahko z veseljem svetujemo primerno rešitev za vaše potrebe.

Cisco® Mobility Express rešitev Smo v času izjemne rasti mobilnih uporabnikov. Trenutnim trendom sledijo tudi Wi-Fi tehnologije. Kako omogočate poslovno kvalitetno in varno Wi-Fi omrežje v vaših poslovnih prostorih z preobremenjeno IT ekipo?

Nova Cisco 1830 serija dostopovnih točk, podpira najnovejši 802.11ac Wave 2 Wi-Fi standard in je idealna za fleksibilna okolja malih in srednje velikih podjetij.

Rešitev omogoča preprosto postavitev robustnega in varnega brezžičnega omrežja. Rešitev je namenjena predvsem startupom ter sodobnim malim in srednje velikim podjetjem in tudi za dogodke, saj lahko hitro zagotovimo varno in predvsem kakovostno pokritost z omrežjem.

Cisco Mobility Express vsebuje intuitiven nadzorni sistem, ki vas vodi po korakih. Po implementaciji omogoča brezskrbno uporabniško izkušnjo tako za administratorje kot uporabnike. Tudi zato je odlična za podjetja, ki imajo okrnjeno ekipo za IT administracijo.

Po osnovnih nastavitvah lahko na upravljalno dostopno točko priključite do 25 dostopovnih točk, ki se samodejno povežejo na omrežje z nastavitvami, ki ste jih predhodno definirali. Omrežje lahko koristi do 500 naprav oz. klientov, omogoča pa tudi fleksibilno razširitev za upravljanje omrežja s 100 dostopovnimi točkami.

Za lažje upravljanje in reševanje problemov sta pomembni tudi preprosta vidljivost in analiza prometa na omrežju, kar omogoča vmesnik AireOS, ki ga lahko uporabljate tudi na mobilnih telefonih.

Glavne prednosti rešitve Mobility Express:
▪osnovna postavitev v zgolj 10 minutah,
▪možnost upravljanja do 100 dostopovnih točk brez zunanjega krmilnika,
▪integracija različnih modelov dostopovnih točk,
▪enostavno upravljanje brezžičnega omrežja,
▪konfiguracija vseh dostopovnih točk hkrati,
▪enostaven portal za prijavo gostujočih uporabnikov.

Novice

13/09/2019

Nagrada TRONpos MOS 2019

Tudi letos smo prisotni s TRONpos na 52. sejmu MOS, ki poteka med 10.9. – 15.9.2019 v Celju. Osrednja točka našega letošnjega razstavnega prostora je TRONpos […]
06/05/2019

Comtron RoadShow: Orodja in taktike za povečanje vaših prodajnih rezultatov

Rezervirajte si datum! Ekipa TRONInterCenter 21.05.2019, med 9. in 14. uro, samo za Vas organiziramo Comtron RoadShow: Taktike in orodja za povečanje vaših prodajnih rezultatov.  Naše […]
15/02/2019

Iščemo nove programerje

V podjetju Comtron zaradi povečanega obsega dela iščemo nove sodelavce, ki so se pripravljeni pridružiti super ekipi! Iščemo različne profile programerjev: spletne programerje Android progamerje programerje […]

Želite izvedeti več?

Pokličite nas: 02 300 3500